ΛΑΜΙΑ

Γρηγορίου: "Ήμασταν άνευροι, δίκαια ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ήττα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ τόνισε πως οι Φθιώτες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο.

Η Λαμία ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο προπονητής των Φθιωτών, Μιχάλης Γρηγορίου, στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ομάδα του ήταν άνευρη και οι Ηπειρώτες πήραν δίκαια τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγορίου:

Για το ματς: "Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλά οργανωμένος και σε κανένα χρονικό διάστημα του ματς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία, αλλά νομίζω ότι η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δίκαιη".

Για τις απουσίες: "Εχουμε συνηθίσει όσον αφορά στις απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήμασταν άνευροι, υστερήσαμε σε όλους τους τομείς. Ο ΠΑΣ χωρίς να κάνει μεγάλη εμφάνιση κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς. Να γυρίσουμε γρήγορα στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, αυτό είναι σίγουρο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ