ΛΑΜΙΑ

Γρηγορίου: "Έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι, το μυαλό μας ήταν στο μηδέν"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία INTIME

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως το μυαλό της Λαμίας όσο κυλούσαν τα λεπτά ήταν να κρατήσει το μηδέν απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Λαμία μπλόκαρε τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς να λήγει 0-0. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ομάδα του έχει πιθανότητες να πετύχει κάτι, ενώ μίλησε για την τακτική προσέγγιση που ακολούθησε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγορίου:

"Κοιτάξτε αυτό ήταν το ζητούμενο για εμάς, να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι και να δώσουμε ενδιαφέρον σε αυτό. Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς. Όχι ότι δεν παραμένει φαβορί ο Άρης. Ούτως ή άλλως πριν από αυτή την αναμέτρηση υπήρχε και πάλι φαβορί ο Άρης. Απλά εμείς έχουμε και εμείς τις πιθανότητες να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερα στην έδρα μας όπου σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το θέλουμε πάρα πολύ.

Έχουμε λοιπόν άλλο ένα ημίχρονο, σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να το πάμε όπως το πήγαμε σήμερα. Γνωρίζουμε πως απέναντι σε κλειστή άμυνα δυσκολεύεται ο Άρης. Είχε κάποιες προϋποθέσεις, κάποια σουτ κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο, Όσο περνούσε ο χρόνος, είναι λογικό να φυλάμε τα νώτα μας ακόμα περισσότερο και παρότι δεν δημιουργήσαμε κάτι γιατί το μυαλό μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ