ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στη Βέροια"

Γράφας: "Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στη Βέροια"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, προαννήγγειλε νέες μεταγραφές ενόψει Ηρακλή, ενώ δήλωσε ότι το 1-1 αδικεί την ομάδα του στο ματς με την ΑΕΛ, για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την ΑΕΛ: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το ματς, με μία ελαφρά υπεροχή για την ΑΕΛ.

Δεχτήκαμε γκολ σε ένα δύσκολο σημείο, στο 45'. Καταλυτικό λεπτό για οποιαδήποτε ομάδα δέχεται γκολ. Στο δεύτερο μέρος ισοφαρίσαμε και χάσαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη.

Θεωρώ πως το τελικό 1-1 μας αδικεί. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια. Μέσα σε τέσσερις μέρες δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς μεταγραφές, με τον Κάλβο να έχει κάνει μισή προπόνηση. Και αν είδατε στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ήταν αυτή που πίεζε και που έβαλε τον αντίπαλο στην εστία. Αν δεν κάνω λάθος, αυτός ο πόντος είναι πολύ σημαντικός. Μας φέρνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με ένα ματς λιγότερο. Να ξεχάσουμε αυτό το ματς, γιατί ακολουθούν εξίσου σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια".

Γα τα μεταγραφικά:

"Τα παιδιά δεν μπορούν να αντέξουν. Οι λύσεις είναι περιορισμένες. Σήμερα δεν μπορούσαμε να έχουμε τους δύο νέους παίκτες γιατί δεν είχαν έρθει οι μπλε κάρτες τους. Αν τα πράγματα μείνουν έτσι, μέχρι το ματς με τον Ηρακλή θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στην ομάδα".

-Για το αν βοηθήσουν οι δύο παίκτες που έχουν αποκτηθεί (Σουλέ, Μπελαΐντ):

"Η άποψή μου είναι ότι θα την ενισχύσουν".

-Για το αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει εκ νέου ενδιαφέρον για τον Ιάπωνα (Μουραγιάμα):

"Είναι όλα ανοιχτά, αλλά εγώ θέλω έτοιμους παίκτες".

- Για το πόσοι βαθμοί θα απαιτηθούν για την παραμονή:

"Ο συντελεστής θα είναι χαμηλός. Αυτή είναι η άποψή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο εμπνεύσεις και από ένας βαθμός για Βέροια και ΑΕΛ
Φουλ για Στόιτσεφ η Βέροια
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ