PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Μπέρνλι 0-4: Τρίποντο παραμονής με σούπερ Γουντ

Burnley's Chris Wood, left, celebrates scoring their first goal with Matej Vydra during the English Premier League soccer match between Wolves and Burnley at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, April 25, 2021. (Oli Scarff/Pool via AP)
Burnley's Chris Wood, left, celebrates scoring their first goal with Matej Vydra during the English Premier League soccer match between Wolves and Burnley at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, April 25, 2021. (Oli Scarff/Pool via AP) @ 2021 OLI SCARFF/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Γουντ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Γουλβς στο πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας χατ-τρικ και οδήγησε την Μπέρνλι σε θρίαμβο με 4-0 στο "Μολινό" που της εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Premier League (VIDEOS).

Την υπογραφή για την ανανέωση της παραμονής της στην Premier League και τη νέα σεζόν η Μπέρνλι την έβαλε στο "Μολινό" το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 της Γουλβς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σον Ντάις ήταν ο Κρις Γουντ που διέλυσε την παραπαίουσα άμυνα των λύκων σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον ίδιο να βγάζει μάλιστα την ασίστ στο 85' χάρη στην οποία ο Γουέστγουντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με άπιαστο σουτ.

Με τη δεύτερη νίκη της επί της Γουλβς μέσα στην ίδια σεζόν (είχε να το πετύχει από το 2012-13) η Μπέρνλι αποσπάστηκε 9 πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που οι κλάρετς πανηγύρισαν πάνω από τρία γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι τους στην Premier League. Όσον αφορά στον MVP του ματς, ο Γουντ έγινε ο πρώτος παίκτης από την Νέα Ζηλανδία που σημειώνει χατ-τρικ σε ματς της Premier League ενώ είναι πλέον στο κλειστό κλαμπ των παικτών μαζί με τους Κέιν, Σαλάχ, Βάρντι, Σον και Λακαζέτ που έχουν σκοράρει 10+ γκολ στις τέσσερις τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Σεμέδο (58' Φάμπιο Σίλβα), Νέβες (69' Βιτίνια), Ντεντόνκερ, Ετ-Νουρί, Τραορέ, Ποντένσε (70' Γκιμπς-Γουάιτ), Γουίλιαν Ζοσέ

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝιλ, Βίντρα (73' Ροντρίγκεζ), Γουντ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Πέμπτη 4 Μαρτίου

Φούλαμ - Τότεναμ 0-1 (10' αυτ. Ανταραμπιόγιο)

Τετάρτη 10 Μαρτίου

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 5-2 (15', 59' Ντε Μπράινε, 40', 55' Μαχρέζ, 45' Γκιουντογκάν / 25' πέν. Γουόρντ-Πράους, 56' Άνταμς)

Παρασκευή 23 Απριλίου

Άρσεναλ - Έβερτον 0-1 (76' αυτ. Λένο)

Σάββατο 24 Απριλίου

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 1-1 (3' Σαλάχ / 90+5' Γουίλοκ)

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 0-1 (43' Βέρνερ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 1-0 (19' ΜακΓκόλντρικ)

Κυριακή 25 Απριλίου

Γουλβς - Μπέρνλι 0-4 (15' 21' 44' Γουντ, 85' Γουέστγουντ)

Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρομ (21:00)

Δευτέρα 26 Απριλίου

Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: @ 2021 Oli Scarff/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ