ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 5-2: Πολυβόλο οι πολίτες

Manchester City players celebrate after Manchester City's Kevin De Bruyne scored his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, March 10, 2021. (Gareth Copley/Pool via AP)
Manchester City players celebrate after Manchester City's Kevin De Bruyne scored his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, March 10, 2021. (Gareth Copley/Pool via AP) AP

Με μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 5-2 κόντρα στην Σαουθάμπτον και συνέχισε τον καλπασμό της για τον τίτλο στην Premier League.

Γρήγορα άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ η Σίτι και ξέσπασε πάνω στην Σαουθάμπτον της οποίας επιβλήθηκε με 5-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Εκείνος ήταν που άνοιξε και το σκορ στο 15', όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόρντ Πράουζ. Στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε δύο γκολ με τους Μαχρέζ και Γκιντογκάν και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της 3-1!

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 60 λεπτό και μετά από έναν καταιγισμό τερμάτων. Ο Μαχρέζ στο 55' έκανε το 4-1, ο Άνταμς μείωσε αμέσως σε 4-2, αλλά ο Ντε Μπράινε στο 60' διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ