ΑΓΓΛΙΑ

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 0-1: Ο Κέιν έστειλε τα σπιρούνια στην κορυφή

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Τότεναμ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ για την Premier League
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το νικητήριο γκολ του με την Τότεναμ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ για την Premier League AP PHOTO/DAVE THOMPSON, POOL

Χάρη σε μία χρυσή κεφαλιά του Χάρι Κέιν στο 88ο λεπτό, η Τότεναμ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο "Χόθορνς" απέναντι στην Γουέστ Μπρομ και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (VIDEOS).

Όπως και στο "Τερφ Μουρ" όπου δυσκολεύτηκε και χρειάστηκε ένα γκολ του Σον λίγο πριν το τέλος για να αποδράσει με το τρίποντο, έτσι και στο "Χόθορνς" με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ, η Τότεναμ ίδρωσε αλλά τελικά πήρε τη νίκη.

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε με κεφαλιά στο 88ο λεπτό και υπέγραψε το 1-0 για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά από 8 αγωνιστικές, με τα σπιρούνια να αρχίζουν μάλιστα με "4 στα 4" εκτός έδρας μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία (μετά από τις σεζόν 1949-50, 1960-61 και 2017-18).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Τότεναμ δεν ήταν καλή στο πρώτο 45 λεπτό και τρανή απόδειξη είναι το γεγονός πως έκλεισε το ημίχρονο με μόλις μία τελική προσπάθεια και αυτή εκτός στόχου, την ώρα που η Γουέστ Μπρομ είχε έξι συνολικα, εκ των οποίων η μία εντός εστίας.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Λονδρέζοι βελτίωσαν την απόδοσή τους ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67' για να έχουν την πρώτη σημαντική στιγμή, με το σουτ του Λο Σέλσο από το ύψος της μικρής περιοχής να περνάει άουτ, με τους μπάγκις από την πλευρά τους να απειλούν στο 71' με γυριστή κεφαλιά του Φέρλονγκ που απέκρουσε ο Λορίς.

Στο 83' ο Τζόνστοουν έσωσε την Γουέστ Μπρομ απο παραβίαση όταν έπεσε στη δεξιά γωνία του και απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βινίσιους, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Ντόχερτι έκανε σέντρα από δεξιά και ο Χάρι Κέιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Άγγλο στράικερ να φτάνει έτσι τα 8 γκολ στη φετινή Premier League και τα 150 συνολικά στη μεγάλη κατηγορία σε 218 συμμετοχές (μόνο οι Σίρερ και Αγκουέρο χρειάστηκαν λιγότερα ματς από τον Κέιν για να φτάσουν τα 150 γκολ στο πρωτάθλημα).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστοουν, Τάουνσεντ, Φέρλονγκ, Μπάρτλεϊ, Ο'Σέι, Ατζάγι, Γκάλαγκερ, Λίβερμορ (90' Έντουαρντς), Κροβίνοβιτς, Ρόμπινσον (68' Ντιανγκανά), Γκραντ (84' Φίλιπς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σισοκό (78' Βινίσιους), Χόιμπεργκ, Μπέιλ (78' Μόουρα), Εντομπελέ (64' Λο Σέλσο), Σον, Κέιν

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0 (7' Άνταμς, 82' Άρμστρονγκ)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 (19' Μπερνάρντ / 25', 36' Φερνάντες, 90+5' Καβάνι)

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς 4-1 (12’ Νταν, 22’ Εζέ, 42’ αυτ. Έλντερ Κόστα, 70’ Αγιού – 27’ Μπάμφορντ)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1 (23' Άμπραχαμ, 34' Τσίλγουελ, 77' Τιάγκο Σίλβα, 80' Βέρνερ / 9' ΜακΓκόλντρικ)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0 (90+1' Σούτσεκ)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 0-1 (88' Κέιν)

Λέστερ - Γουλβς (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (21:15)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ