PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει  γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον για την 8η αγωνιστική της Premier League.
Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ πετυχαίνοντας ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 25' και το 32'. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καβάνι στο 90+5'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Έβερτον για την 8η αγωνιστική της Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι επικράτησαν με σκορ 1-3 ολοκληρώνοντας ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, με τον Καβάνι να σκοράρει στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σόλσκιερ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα κόντρα σε Άρσεναλ και Μπασάκσεχιρ. Από την άλλη, τα ζαχαρωτά μένουν χωρίς τρίποντο για τέταρτο σερί παιχνίδι.

Ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπημένο τρόπο, η Έβερτον ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Το σκορ άνοιξαν τα ζαχαρωτά στο 20ο λεπτό. Ο Πίκφορντ έκανε το βολέ, ο Κάλβερτ-Λιούιν γύρισε με κεφαλιά και ο Μπερνάρντ με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και έβαλε δύσκολα στους κόκκινους διαβόλους.

Ωστόσο, από αυτό το σημείο και μετά η ομάδα του Σόλσκιερ ανέβασε τον ρυθμό της, κράτησε την μπάλα και σύντομα μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 25ο λεπτό ο Σο έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φερνάντες πήρε μία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Επτά λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ έφερε το παιχνίδι τούμπα. Ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε σέντρα ξανά, ο Ράσφορντ κινήθηκε προς την μπάλα χωρίς να την ακουμπήσει και εκείνη βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια στην εστία του Πίκφορντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως, δεν κατάφερνε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά τα ζαχαρωτά ρίσκαραν περισσότερο.

Αυτό δημιουργούσε κενό στα μετόπισθεν, κάτι που ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι κόκκινοι διάβολοι. Ο Ράσφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72', ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα πλάσε επιχείρησε ο Μάτα.

Μετά το 75ο λεπτό, η Έβερτον επιχείρησε να απειλήσει συνήθως με στημένες φάσεις, όμως οι αντιδράσεις της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν υποδειγματικές.

Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν το game over στο 90+5'. Ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε στην κόντρα, έστρωσε στα αριστερά του στον Καβάνι που ακολουθούσε και ο Matador πλάσαρε τον Πίκφορντ, για να πανηγυρίσει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χόλγκεϊτ, Κεν, Ντιν, Ντουκουρέ, Άλαν, Σίγκουρντσον (66' Ιβόμπι), Ροντρίγκες (80' Τοσούν), Κάλβερτ-Λιούιν, Μπερνάρντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο (67' Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν-Μπιζάκα, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (82' Πογκμπά), Μαρσιάλ (82' Καβάνι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0 (7' Άνταμς, 82' Άρμστρονγκ)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 (19' Μπερνάρντ / 25', 36' Φερνάντες, 90+5' Καβάνι)

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς (17:00)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (19:30)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ (22:00)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ (14:00)

Λέστερ - Γουλβς (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (21:15)

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ