ΑΓΓΛΙΑ

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0: Έδωσε γερή σφυριά στις καθυστερήσεις

Ο Τόμας Σούτσεκ σκοράρει στο Γουέστ Χαμ - Φούλαμ σε αγώνα της Premier League και χαρίζει τη νίκη στα σφυριά
Ο Τόμας Σούτσεκ σκοράρει στο Γουέστ Χαμ - Φούλαμ σε αγώνα της Premier League και χαρίζει τη νίκη στα σφυριά JOHN WALTON/POOL VIA AP

Με τον Σούτσεκ να σκοράρει στο 91' και τον Φαμπιάνσκι να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι αλά... Πανένκα στο 98', η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε με 1-0 της Φούλαμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι (VIDEOS).

Σε ματς θρίλερ εξελίχτηκε το τελευταίο χρονικά ματς του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική της Premier League, με την Γουέστ Χαμ να παίρνει τελικά το τρίποντο απέναντι στην Φούλαμ στο "London Stadium".

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ήταν εκείνοι με τις καλύτερες ευκαιρίες (δύο δοκάρια, πολύ καλός για την Φούλαμ ο γκολκίπερ της Αρεολά), ωστόσο χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι τις καθυστερήσεις για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Τότε που ο Μπενραχμά έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από γέμισμα του Μπαλμπουένα και έδωσε ψύχραιμα στον Σούτσεκ, που με δεξί συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των κότατζερς.

Η τελυταία πράξη του θρίλερ γράφτηκε ωστόσο πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Φούλαμ να κερδίζει πέναλτι μέσω χρήσης VAR αλλά τον Λούκμαν να γίνεται αντί για ήρωας, ο μοιραίος της ομάδας του.

Και αυτό γιατί θέλησε να σκοράρει εκτελώντας αλά Πανένκα με σκαφτό πλασέ, με τον Φαμπιάνσκι να μην πέφτει όμως σε κάποια γωνία και να μπλοκάρει με ευκολία το πλασέ του, για να χαρίσει το τρίποντο στα σφυριά που τους έφερε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ διεύρυνε ένα ιδιαίτερο αρνητικό ρεκόρ που κουβαλάει εδώ και καιρό, αφού δεν έχει πλέον νίκη στα 17 τελευταία λονδρέζικα ντέρμπι που έχει πάρει μέρος στην Premier League (1 ισοπαλία - 16 ήττες), μετρώντας μάλιστα μόνο ήττες στα 13 τελευταία παιχνίδια απέναντι σε συμπολίτισσές της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0 (7' Άνταμς, 82' Άρμστρονγκ)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 (19' Μπερνάρντ / 25', 36' Φερνάντες, 90+5' Καβάνι)

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς 4-1 (12’ Νταν, 22’ Εζέ, 42’ αυτ. Έλντερ Κόστα, 70’ Αγιού – 27’ Μπάμφορντ)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1 (23' Άμπραχαμ, 34' Τσίλγουελ, 77' Τιάγκο Σίλβα, 80' Βέρνερ / 9' ΜακΓκόλντρικ)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0 (90+1' Σούτσεκ)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ (14:00)

Λέστερ - Γουλβς (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (21:15)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ