PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0: Με Άνταμς και Άρμστρονγκ πάτησε στην κορυφή

Ο Άρμστρονγκ πανηγυρίζει με τον Ρέντμοντ γκολ της Σαουθάμπτον απέναντι στην Νιούκαστλ για την Premier League.
Ο Άρμστρονγκ πανηγυρίζει με τον Ρέντμοντ γκολ της Σαουθάμπτον MICHAEL STEELE/POOL PHOTO VIA AP

Η Σαουθάμπτον σημείωσε ακόμη μία νίκη επικρατώντας 2-0 της Νιούκαστλ χάρη σε γκολ των Άνταμς (7') και Άρμστρονγκ (82') και παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σε ακόμη μία νίκη κατάφερε να φτάσει η Σαουθάμπτον. Οι άγιοι επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ για την 8η αγωνιστική της Premier League και έφτασαν στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντό τους. Μάλιστα, είναι αήττητοι για έξι παιχνίδια και έστω με αγώνα παραπάνω έπιασαν την κορυφή με 16 πόντους.

H Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, ο Γουόλκοτ έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, γύρισε για τον Τσε Άνταμς μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στην Premier League.

Στο 51ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους. Ο Ρομέου έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Ντάρλοου με τα ακροδάκτυλά του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι γλιτώνοντας την ομάδα του.

Στο 82ο λεπτό η Σαουθάμπτον κατάφερε να πετύχει το δεύτερο της γκολ τελικά. Ο Άρμστρονγκ εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, έκλεψε την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 2-0.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκαρντ, Στέφενς, Άρμστρονγκ, Ρομέου, Γουάρντ-Πράουζ, Τζενέπο (74' Ρέντμοντ), Τσε Άνταμς, Γουόλκοτ

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Λιούις, Φερνάντες, Λασέλς, Σέρ, Μέρφι, Λόνγκσταφ (61' Χέντρικ), Χέντρικ, Αλμιρόν, Σεντ-Μαξιμέν, Γουίλσον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0 (7' Άνταμς, 82' Άρμστρονγκ)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς (17:00)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (19:30)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ (22:00)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ (14:00)

Λέστερ - Γουλβς (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα (21:15)

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ