PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ: Ο ιδιοκτήτης της Σπάρτα Πράγας, Ντάνιελ Κρετίνσκι, ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τα "σφυριά"

Ο Άαρον Κρέσγουελ πανηγυρίζει στη διαδικασία των πέναλτι με τη Σίτι για το Carabao Cup
Ο Άαρον Κρέσγουελ πανηγυρίζει στη διαδικασία των πέναλτι με τη Σίτι για το Carabao Cup © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Ντάνιελ Κρετίνσκι ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Γουέστ Χαμ, αποκτώντας αρχικά το 27% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Επενδυτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της Τσεχίας υπάρχει για την Γουέστ Χαμ, καθώς το "Sky Sports" αναφέρει ότι ο Τσέχος Ντάνιελ Κρετίνσκι, ο οποίος κατέχει τη Σπάρτα Πράγας αλλά και μετοχές στο "Royal Mail" αλλά και στο "J Sainsbury". Οι δύο πλευρές συζητάνε για το 27% του πακέτου των μετοχών, ωστόσο η προοπτική μιλάει για ολική εξαγορά της ομάδας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς να γίνει όταν τα "σφυριά" κονταροχτυπιούνται με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Premier League, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στις αρχές του Νοεμβρίου.

Το μόνο "κόλλημα" είναι ότι δεν έχει τεθεί χρονικό διάγραμμα στο πότε θα προχωρήσει ο Κρετίνσκι στην ολική εξαγορά του πακέτου των μετοχών.

Ο Κρετίνσκι δραστηροποιείται ενεργά στο χώρο της βιομηχανίας, της ενέργειας και των μέσων ενημέρωσης, ενώ σταδιακά έγινε και αυτός ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της οικονομίας της Μεγάλης Βρετανίας.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ