ΡΟΔΟΣ

Γλιτώνει την επέμβαση ο Οξύζογλου

Γλιτώνει την επέμβαση ο Οξύζογλου
Οξύζογλου

Ο Χρήστος Οξύζογλου δεν θα κάνει επέμβαση στον ώμο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας

Ο Οξύζογλου την προσεχή Τρίτη (13/04) θα μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με γιατρό και να πάρει το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει, ενώ οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο πως μπορεί να προλάβει και τους αγώνες των πλέι άουτ, εάν η Ρόδος εμπλακεί στην διαδικασία αυτή για να παραμείνει στην κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ιράλα, για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Εθνικό και έτσι η ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού θα τον έχει στην διάθεσή της στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ιωνικό και στα πλέι άου αν συμμετάσχει.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα εκτός έδρας, οι "πράσινοι" συνέχισαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση την Παρασκευή στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, με τον Ράινερ Μάουρερ να ρίχνει το βάρος στην τακτική.

Ο Γερμανός τεχνικός για τον αγώνα με τους "κυανέρυθρους" δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Ιράλα, Πελέκη και τους τραυματίες, Οξύζογλου, Λάζετιτς, Βιγιάρ και Ζιλβάν.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει το πρωί (10.30), πάλι στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου.






TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ