ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλέντι πρωταθλητών!

Γλέντι πρωταθλητών!
πανηγυρική

Το SPORT 24 ήταν στο γλέντι των πρωταθλητών υπό τους ήχους του Ρέμου και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν στο "ερυθρόλευκο" τραπέζι. Η ατάκα του Τζόλε, το λιωμένο παγωτό του Λέτο

Σχεδόν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (εκτός των Ιεροκλή Στολτίδη, Ντιντιέ Ντομί και Ματ Ντάρμπισιρ), χωρίς την παρουσία των συντρόφων τους, έδωσαν το "παρών" στο γλέντι των πρωταθλητών Ελλάδας, το οποίο μπορεί να μην κράτησε πολύ, αλλά είχε παλμό. Σε ένα γεμάτο νυχτερινό κέντρο, οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους θριαμβευτές για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.
Τζόλε: "Βάλτε περσινή δήλωση..."


Η μορφή της πειραϊκής ομάδας και ο εμβληματικός αρχηγός της, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, κατά την είσοδό του στο μαγαζί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός: " Δεν έχεις βαρεθεί;", για να πάρουν "πληρωμένη" απάντηση από τον σπουδαίο Σέρβο ποδοσφαιριστή:

" Για να το λέτε εσείς, θα έχω βαρεθεί. Βάλτε την περυσινή δήλωση. Έτσι κι αλλιώς, κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα"! Όπως είναι φυσικό, τα χαμόγελα εκατέρωθεν έπεφταν βροχή.

Ο "Τζόλε" κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον κολλητό του Αντώνη Νικοπολίδη και τη "μεγάλη έκπληξη" της βραδιάς, τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν συνηθίζει τις νυχτερινές εξόδους, όμως έκανε μία εξαίρεση για την αγαπημένη του ομάδα.

Το "πειραχτήρι", που ακούει στο όνομα Τάσος Πάντος και καθόταν σε κοντινό τραπέζι, δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα και να πετάει λουλούδια στο τραπέζι όπου κάθονταν οι δύο από τους τρεις αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας.

Εντυπωσιάστηκαν με τον... ντράμερ

Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Ντουντού Σεαρένσε δεν ήξεραν πως ο Αντώνης Ρέμος είναι πρόεδρος του Ηρακλή και τους έκανε εντύπωση όταν είδαν τον γνωστό τραγουδιστή να παίζει ντραμς σε ένα κομμάτι που ερμήνευσε, καθώς εκείνη την στιγμή δεν είχαν ενημερωθεί για την άλλη ιδιότητα του εν λόγω καλλιτέχνη.

Ο Λέτο ήταν από τους πιο κεφάτους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε το κομμάτι "λιωμένο παγωτό" (από τα Ξύλινα Σπαθιά), ήταν όρθιος και πέταγε λουλούδια. "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ", αναφέρει σε ένα σημείο του το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στον Αργεντινό αριστερό μέσο, ο οποίος παρά τα προβλήματα που προέκυψαν, παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας.

Αργοπορημένοι έφτασαν ο Γιώργος Γκαλίτσιος και ο γυμναστής αποκατάστασης αθλητών της ομάδας, Γιώργος Πριόνας και έγινε η σχετική πλάκα από τους δημοσιογράφους ("μέχρι τόσο αργά αποκατάσταση", καθώς ο Λαρισαίος αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του).

Το νέο αίμα...


Η νέα γενιά του Ολυμπιακού (Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου) κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και ήταν... τρελαμένοι. Διασκέδασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου, καθώς για τους περισσότερους ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας τους.

Στο νυχτερινό κέντρο εθεάθησαν, με διαφορετικές παρέες, οι δύο Έλληνες διεθνείς (ο Κώστας Χαλκιάς του ΠΑΟΚ και πρώην ερυθρόλευκος και νυν κιτρινόμαυρος Παντελής Καφές).

Λίγο μετά τη μία τη νύκτα άρχισε η προσέλευση στο νυχτερινό κέντρο και κατά τις δύο άρχισαν οι πρώτες αποχωρήσεις. Η διάθεση των περισσότερων παικτών "κλονίστηκε" από τις μπαλάντες και τα ζεϊμπέκικα που ερμήνευε ο Αντώνης Ρέμος και οι πρώτοι που έφυγαν από το μαγαζί ήταν οι Ισπανόφωνοι και ο Ντουντού.

Περίπου στις δύο αποχώρησε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον βοηθό του Γιόν Ασπιάθου. Είναι χαρακτηριστικό πως την ώρα που ακούγονταν μπαλάντες οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Φερνάντο Μπελούτσι και Σεμπαστιάν Λέτο έκαναν βόλτες μέσα στο μαγαζί!

Ραντεβού... μετά τη φιέστα


Η συγκεκριμένη βραδιά ήταν ο προάγγελος για την μαζική έξοδο της ομάδας, η οποία λογικά θα πραγματοποιηθεί μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ένα γλέντι, στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι σύντροφοι των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να σημειωθεί πως κατά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη από τη Νέα Σμύρνη, όπου σφραγίστηκε ο φετινός τίτλος, οι οπαδοί που υποδέχθηκαν την ομάδα ζήτησαν επιτακτικά και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι ο πιθανότερος αντίπαλος των πρωταθλητών στον τελικό. Οι φίλαθλοι περίμεναν τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον οποίο και αποθέωσαν, ενώ ο Ματ Ντάρμπισιρ πανηγύριζε με υψωμένες τις γροθιές.





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ