CHAMPIONS LEAGUE

Γκραντ: "Θα ξαναπάμε στον τελικό"!

Γκραντ: "Θα ξαναπάμε στον τελικό"!
Τσέλσι-τελικός-απογοήτευση

Υπερήφανος εμφανίστηκε ο Γκραντ, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η Τσέλσι θα ξαναβρεθεί σε τελικό

"Τί μπορώ να πω; Κυριαρχήσαμε στον αγώνα, είχαμε δύο δοκάρια και μετά χάσαμε στα πέναλτι. Ο Τζον Τέρι είναι ο κύριος λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Περνάμε δύσκολες στιγμές και είναι κομμάτι της ομάδας", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χαμένο τελικό ο Ισραηλινός τεχνικός και συνέχισε:

"Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και είμαι πολύ υπερήφανος. Ο Τέρι ήταν σπουδαίος όλη τη σεζόν, ήταν σπουδαίος στον ημιτελικό και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ο λόγος που δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, αισθάνομαι άσχημα για αυτόν και όλη την ομάδα".


Ο Γκραντ, του οποίου το μέλλον στο "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι αμφίβολο μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την Τσέλσι είτε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος είτε σε αυτή την Ευρώπης, δεν φάνηκε να χάνει το κουράγιο του για τη συνέχεια:

"Αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που θα δείτε την Τσέλσι στον τελικό. Θα μας ξαναδείτε και αυτή τη φορά θα κερδίσουμε τον τελικό".


Λάμπαρντ: "Πολύ σκληρό να το χάνεις έτσι..."
Από την πλευρά του, ο σκόρερ του τέρματος της Τσέλσι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε:

"Ναι, ήταν πολύ σκληρό. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ το έκανε και πριν δέκα χρόνια κατακτώντας το τρόπαιο στο τελευταίο λεπτό, και νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγώνα.

Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ, πήραν τον έλεγχο την πρώτη μισή ώρα και θα μπορούσαν να φτάσουν σε σκορ μεγαλύτερο του 1-0, όμως μετά ξυπνήσαμε και είδατε πόσες ευκαιρίες κάναμε.

Είχαμε δοκάρια και είναι σίγουρο πως ήμασταν η δυνατότερη ομάδα. Ήμασταν στη θέση του οδηγού στα πέναλτι και τότε ο Τζον γλίστρησε, είναι πολύ σκληρό όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.





Πως το πήρε ο Τζον; Μπορείτε να τον δείτε, είναι ο κύριος Τσέλσι. Είναι ο παίκτης που έχει ζήσει στην Τσέλσι όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο αρχηγός. Το θέλει περισσότερο από τον οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν πολλοί κεντρικοί αμυντικοί που να παίρνουν την ευθύνη για να εκτελέσουν το πέμπτο πέναλτι. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του και ουδείς στην Τσέλσι θα τον κριτικάρει για αυτό.

Αν ήταν να σκοράρει κάποια ομάδα στο δεύτερο μέρος αυτή ήμασταν εμείς, είχαμε δύο δοκάρια. Αυτό ήταν το μήνυμα του πρώτου μέρους: πάρε τη μπάλα, δώσε την, κράτησέ την και μή τη χάσεις. Από τη στιγμή που το κάναμε αυτό δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Τώρα; Αισθάνομαι συναισθηματικά άδειος. Είναι πολύ δύσκολο. Είμαι απογοητευμένος για τους συμπαίκτες μου, ήταν φανταστικοί όλο το προηγούμενο διάστημα, από το ματς πρωταθλήματος με τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και μετά...

Ήθελα να ήμουν μέρος μίας νικήτριας ομάδας, όμως φάινεται πως δεν ήταν γραπτό σε αυτό το ματς...".


















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ