CHAMPIONS LEAGUE

Φέργκιουσον: "Καλύτεροι από το 1999"

Φέργκιουσον: "Καλύτεροι από το 1999"
Γιουνάιτεντ-κούπα

Εκστασιασμένος ο Φέργκιουσον μετά τον τίτλο, ενώ ο Γκραντ, δήλωσε πως η Τσέλσι θα ξαναπάει σε τελικό

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, λίγα λεπτά μετά την επέμβαση του Φαν ντερ Σαρ στο πέναλτι του Ανελκά και την κατάκτηση του δεύτερου Τσάμπιονς Λιγκ της καριέρας του δήλωσε πως "αυτή είναι η καλύτερη Μάντσεστερ όλων των εποχών".

"Είμαι ενθουσιασμένος" δήλωσε ο Φέργκιουσον. "Πρώτη φορά κερδίζω στην διαδικασία των πέναλτι σε έναν πραγματικά μεγάλο αγωνα. Όταν χάνεις ένα πέναλτι σκέφτεσαι πως έχεις μεγάλο πρόβλημα, όμως τελικά νομίζω πως αξίζαμε το Κύπελλο. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Νομίζω ότι η Τσέλσι είχε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στην παράταση ήμασταν καλύτεροι. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, φανταστική και νομίζω πως ήταν ένα πολυ καλό παιχνίδι."

Όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί πως η σημερινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι καλύτερη από εκείνη που κατέκτησε για τελευταία φορά (πριν από σήμερα) το Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε μονολεκτικά: "Ναι!"

Κριστιάνο Ρονάλντο: " Πίστευα ότι θα χάναμε (όταν έχασε το πέναλτι). Κατά τη γνώμη μου έπαιξα καλά στον αγώνα, πέτυχα ένα γκολ και έχασα ένα πέναλτι. Η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ωχ Θεέ μου! Νιώθω πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Τα πέναλτι είναι μια λοταρία, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα νικήσει. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα σε όλο τον αγώνα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί κατακτήσαμε και τα δύο τρόπαια, Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος. Η Τσέλσι είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι απόλαυσαν το παιχνίδι όπως κι εγώ άλλωστε. Θα μείνω στην ομάδα."

Ρίο Φέρντιναντ: " Πίστευα ότι ο Τέρι θα σκοράρει, καθώς συνήθως εκτελεί καλά τα πέναλτι στην προπόνηση. Δυστυχώς γλίστρησε, αλλά αυτό ήταν υπέροχο για μας. Κάποιος πρέπει να χάσει. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που νικήσαμε. Ο Έντουιν (Φαν ντερ Σαρ) έκανε σπουδαία απόκρουση."







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ