ΤΣΕΛΣΙ

"Γκραντ, ο Μίκι Μάους της προπονητικής"!

"Γκραντ, ο Μίκι Μάους της προπονητικής"!
New Image

Οι οπαδοί της Τσέλσι δεν έχουν "χωνέψει" την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, κατακλύζοντας το επίσημο σάιτ της ομάδας με ειρωνικά σχόλια για τον διάδοχό του, Άβραμ Γκραντ

Το πρώτο μήνυμα αναφορικά με τη στάση τους στο ζήτημα της αλλαγής... καθεστώτος στον πάγκο στάλθηκε μέσω του πανό συμπαράστασης στον Πορτογάλο τεχνικό που κρεμάστηκε στις εξέδρες του "Όλντ Τράφορντ" ("Ζοσέ Μουρίνιο, απλά ο καλύτερος"), ενω η συνέχεια δόθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των "μπλε", που κατακλύστηκε από μηνύματα... κατακραυγής κατά του Ισραηλινού τεχνικού.
"Μπορεί να πει κανείς στον Μίκι Μάους της προπονητικής ότι το Στάμφορντ Μπριτζ δεν είναι η Ντίσνεϊλαντ; Μάζεψε τα πράγματά σου Γκραντ, και φύγε τώρα για να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου, πριν τα κάνεις σαλάτα κατά τη διάρκεια της σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά μήνυμα οπαδού της Τσέλσι, ενώ τα σχόλια άλλων οπαδών δεν είναι και τόσο κολακευτικά για τον Γκραντ.

"Η συμπεριφορά του μπροστά στις κάμερες δείχνει πόσο λίγος είναι για την ομάδα ο καημενούλης", αναφέρει χαρακτηριστικά ένα μήνυμα, ενώ ακόμη πιο δεικτικό είναι ένα άλλο:

"Μοιάζει με κουνέλι που δείχνει φοβισμένο από τα πολλά φώτα που πέφτουν πάνω του από τις κάμερες".




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ