ΤΣΕΛΣΙ

Γκραντ: "Καλοδεχούμενος ο Τεν Κάτε"

Γκραντ: "Καλοδεχούμενος ο Τεν Κάτε"
Γκραντ-Τσέλσι

Ο Ισραηλινός τεχνικός κλείνει τα αυτιά τους στις σειρήνες περί αντικατάστασής του, και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον τεχνικό του Άγιαξ ως βοηθό του

Οι "θεωρίες συνομωσίας" αναφέρουν ότι να έρθει ο Κάτε στο Λονδίνο, προαλείφεται ουσιαστικά για διάδοχος του Άβραμ Γκραντ στον πάγκο των "μπλε", με τον Ισραηλινό να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των φιλάθλων, όμως με δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι ο Ολλανδός προπονητής είναι καλοδεχούμενος και ότι περιμένει να υπάρξει μία αγαστή συνεργασία ανάμεσά τους.
"Έχω το απόλυτο κουμάνο για το επιτελείο και τους παίκτες μου", τόνισε ο Γκραντ, εμφανώς ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Βαλένθια και συνέχισε:

"Οποιαδήποτε απόφαση για τους παίκτες μου και το επιτελείο είναι δική μου απόφαση, απόλυτα δική μου. Χρειάζεται να δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω οι βοηθοί μου να είναι μεγάλης κλάσης.

Η διοίκηση έχει προσλάβει κάποιον που νομίζω ότι είναι πολύ ψηλά -τον Στιβ- ενώ θέλουμε και έναν Ευρωπαίο βοηθό προπονητή που να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους".

Ο Γκραντ μίλησε επίσης και για τη φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Τεν Κάτε τα τελευταία χρόνια. "Τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, και ξέρω τί έκανε στη Μπαρτσελόνα, ως βοηθός του Ράικαρντ.

Έχω παρακολουθήσει πολλές προπονήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, και βρέθηκα πολλές φορές στη Βαρκελώνη, ακόμη και επί εποχής Κρόιφ, ενώ ήμουν δύο φορές και με τον Ράικαρντ.

Μου αρέσει το στυλ ποδοσφαίρου του Τεν Κάτε. Έχει καλά στατιστικά στις ομάδες που έχει δουλέψει, είναι πολύ καλό άτομο και αγαπάει το ποδόσφαιρο", κατέληξε χαρακτηριστικά ο Γκραντ.










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ