ΤΣΕΛΣΙ

Χωρίζουν Ντρογκμπά-Τσέλσι;

Χωρίζουν Ντρογκμπά-Τσέλσι;
ντρογκμπά

Toν δρόμο της αποχώρησης από την Τσέλσι έχει επιλέξει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας "Marca".

Οι ιθύνοντες της Ισπανικής ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, συζητώντας πιθανή μετακίνησει του Ντρογκμπά στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Η αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι έχει αλλάξει τις ισσοροπίες στην ομάδα, με αρκετούς παίκτες να βλέπουν το μέλλον τους μακριά από το "Στάμφορντ Μπριτζ'.

Ωστόσο, το πεδίο για την βασική 11άδα της Ρεάλ δεν είναι ελεύθερο για τον Ντρογκμπά. Η επιλογή ως δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι δεν ικανοποιεί τον Ντρογκμπά, ενώ η προσπάθεια να μειωθεί ο μ.ο ηλικίας των παικτών αποτελεί ένα ακόμα μείον για τον επιθετικό των "μπλε" που τον Μάρτιο θα γίνει 30 χρονών.

Οι μετακινήσεις του για τις υποχρεώσεις της εθνικής Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να τον απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από το "Μπερναμπέου", με τους Σαβιόλα και Σολδάδο έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία για την βασική 11άδα των "μερένγκες". Ο Ντρογκμπά ήταν ο πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ