ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βινίσιους: "Είναι ώρα να πάμε την Ρεάλ εκεί που ανήκει, στον τελικό"

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal on a penalty kick during the Champions League semifinal first leg soccer match between Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, April 30, 2024. (AP Photo/Christian Bruna)
Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal on a penalty kick during the Champions League semifinal first leg soccer match between Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, April 30, 2024. (AP Photo/Christian Bruna) @2024 CHRISTIAN BRUNA/AP IMAGES

Ο MVP της αναμέτρησης της "Αλιάντς Αρένα" με δύο γκολ, Βινίσιους, ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της Ρεάλ θα κάνουν τα πάντα στη ρεβάνς του "Μπερναμπέου" για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό εις βάρος της Μπάγερν.

Η Ρεάλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στην "Αλιάντς Αρένα" από τα γκολ των Σανέ και Κέιν που έφεραν το ματς στο 2-1 για την Μπάγερν, ωστόσο είχε τον τρόπο να μείνει όρθια στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και με το 2-2 που απέσπασε να είναι αισιόδοξη ενόψει της ρεβάνβς.

"Είναι ώρα τώρα για μία μαγική νύχτα στο Μπερναμπέου. Θέλαμε να νικήσουμε, όμως έτσι είναι αυτή η διοργάνωση. Δεν μπορείς να δίνεις μπάλες επειδή και οι δύο ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που έχουν.

Πρέπει να ξεκουραστούμε, επειδή θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την πρόκριση στο Μπερναμπέου. Ο Κρόος (σ.σ. έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ του) πάντα κάνει τα πράγματα να φαίνονται εύκολα.

Μου έφτιαξε το γκολ αλλά είμαι χαρούμενος γενικά με το επίπεδο της ομάδας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, θα πετύχουμε. Ξέρω τον Τόνι πολύ καλά και με ξέρει και εκείνος. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ με τα δύο του γκολ, Βινίσιους, ο οποίος πρόσθεσε:

"Είναι ώρα να πάμε την Ρεάλ εκεί που ανήκει, στον τελικό".

Ο Ροντρίγκο πρόσθεσε από την πλευρά του: "Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Η ισοπαλία ήταν τέλεια με όλα όσα συνέβησαν. Δεν πειράζει, τώρα όλα είναι ανοιχτά για να παίξουμε στην έδρα μας.

Αυτά είναι παιχνίδια Champions League, τα έχουμε συνηθίσει. Νομίζουν ότι είσαι νεκρός και τότε μπορείς να γίνεις πιο επικίνδυνος. Σε μία φάση του παιχνιδιού που δεν ήμασταν τόσο καλοί, τότε ισοφαρίσαμε".

Τι πάσα από τον Τόνι Κρόος (σ.σ. για την ασίστ στον Βινίσιους), απίθανη. Πάντα του λέμε να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια, έχει μια μαεστρία που μου αρέσει να βλέπω, μου αρέσει να παίζω μαζί του.

Έπαιξα στα αριστερά με τον Βίνι στο εσωτερικό, όμως αλλάζαμε. Είναι καλό για την ομάδα και ελπίζω ο προπονητής να συνεχίσει με αυτό, το οποίο πηγαίνει καλά. Τώρα στο 'Μπερναμπέου' είναι όλα ανοιχτά, αλλά εμείς παίζουμε στο σπίτι μας. Είμαστε ήδη ανυπόμονοι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ