CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Και τυφλός θα το έβλεπε"

Γκουαρντιόλα: "Και τυφλός θα το έβλεπε"
New Image

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να είχε φωνάξει στον τέταρτο διαιτητή, αλλά τόνισε πως το πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε, θα το έβλεπε ακόμη και ένας τυφλός

Λίγο πριν συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με την Μπάγερν στο "Καμπ Νου" ο Μέσι έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Λελ και ο διαιτητής του έδωσε κάρτα για "θέατρο", με αποτέλεσμα ο Γκουαρντιόλα να γίνει έξαλλος και να τον... στείλουν στην κερκίδα.
"Δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ με αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να ελέγξω τον εαυτό μου. Ακόμη όμως πιστεύω πως η απόφαση να μην μας δώσει το πέναλτι ήταν σκάνδαλο", τόνισε ο Ισπανός και δεν σταμάτησε εκεί.

"Είχαμε πετύχει ήδη δύο γκολ και ένα τρίτο θα μας επέτρεπε να χαλαρώσουμε. Ο διαιτητής ήξερε πως ήταν πέναλτι. Ακόμη και ένας τυφλός θα έβλεπε πως ήταν πέναλτι".

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε τέσσερα γκολ και ουσιατικά "καθάρισε" την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά ο Γκουαρντιόλα και θέλει και άλλα τέρματα στην "Αλιάνζ Αρίνα".

"Πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην Γερμανία, σεβόμενοι το γεγονός πως έχουν στην ομάδα τους σπουδαίους παίκτες που έχουν κερδίσει ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ