CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρδιόλα σε Αγκουέρο για Μέσι: "Θα τους πας όλους στο Μαϊάμι;"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Σέρχιο Αγκουέρο PRINT SCREEN

Ο Πεπ Γκοαυρδιόλα τρόλαρε on air τον άλλοτε παίκτη του Σέρχιο Ακγουέρο για τη μεταγραφή του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ρωτώντας τον αν σκοπεύει να πάρει κι άλλους παίκτες στις ΗΠΑ, καθώς πλέον ζει εκεί.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Champions League. Την Παρασκευή (9/6) συνάντησε στο Ατατούρκ τον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους δυο τους να έχουν on air στο ESPN μία ενδιαφέρουσα συνομιλία.

Αφού αγκαλιάστηκαν, ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να τον τρολάρει για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα, επειδή ο Αγκουέρο ζει πλέον στην παράκτια πόλη της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, ο Γκουαρδιόλα τον ρώτησε με χιούμορ:

"Θα τους πας όλους στο Μαϊάμι;", με τον παλαίμαχο επιθετικό να απαντά: "Μαζεύω λίγα από όλους". Στη συνέχεια ο Αγκουέρο σχολίασε την εξέλιξη στην υπόθεση του Μέσι, κατηγορώντας την Μπαρτσελόνα πως δεν έκανε ό,τι μπορούσε για αν τον αποκτήσει.

"Η Μπαρτσελόνα δεν έκανε αρκετά για την επιστροφή του Λίο. Ναι, υπήρχε και θέμα με τη La Liga και η οικονομική κατάσταση, αλλά ο Λίο πήρε τη σωστή απόφαση να μην περιμένει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όπως το 2021".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ