ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Κέιν: "Όλη η Αγγλία ξέρει την κλάση του, δεν χρειαζόταν να δούμε αυτά τα γκολ"


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συζητάει με τον Αντόνιο Κόντε πριν από ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στην Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συζητάει με τον Αντόνιο Κόντε πριν από ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στην Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στον Χάρι Κέιν μετά από την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο Έτιχαντ με την οποία χάρισε τη νίκη στην Τότεναμ, υπογραμμίζοντας πως η προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι να τον πάρει ανήκει στο παρελθόν.

Ο Χάρι Κέιν ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στο Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ, αρχικά για το γεγονός πως ήταν η πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στο Έτιχαντ μετά τις αποτυχημένες απόπειρες των γαλάζιων του Μάντσεστερ να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2021, και στο φινάλε για το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο του.

Μέχρι πρότινος ο Άγγλος κάπτεν δεν είχε σκοράρει ποτέ απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όμως το βράδυ του Σαββάτου το έκανε και μάλιστα δις, για να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση των σπιρουνιών με 3-2 επί των πολιτών στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Όπως ήταν λογικό, ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το απίστευτο ματς του Κέιν που πλήγωσε βαριά την Σίτι, με τον Καταλανό να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Όλοι ξέρουν πως ενδιαφερθήκαμε για τον Κέιν αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος τα γκολ που έβαλε απόψε για να δει την ποιότητά του. Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το ξέρει".

Αξίζει να σημειωθεί πως ειδική μνεία για τον Κέιν έκανε και ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής της Τότεναμ που νικάει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο Έτιχαντ, να υπογραμμίζει:

"Δουλεύουμε μαζί του για να γίνει σημείο αναφοράς για εμάς. Να γίνει περισσότερο κυνηγός επειδή κάποιες φορές στο παρελθόν, του άρεσε να βγαίνει εκτός περιοχής για να παίζει. Είναι επίσης πολύ καλός και σε αυτό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ