ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Το τρομερό άλμα του Κόντε στον πανηγυρισμό του για το νικητήριο γκολ του Κέιν

Τότεναμ: Το τρομερό άλμα του Κόντε στον πανηγυρισμό του για το νικητήριο γκολ του Κέιν
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Χάρι Κέιν εκτόξευσε στον ουρανό της ευτυχίας όλους τους οπαδούς της Τότεναμ με το νικητήριο γκολ του στο 90+5' κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, υποχρεώνοντας ακόμα και τον Αντόνιο Κόντε σε έναν πανηγυρισμό που έγινε viral.

Η Τότεναμ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- εμφανίσεις της στη φετινή Premier League και το φινάλε την βρήκε να παίρνει 100% αυτό που εδικαιούτο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι: τους τρεις βαθμούς μέσα στο Έτιχαντ στο σπουδαίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την 26η αγωνιστική.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μία μαγική στιγμή στο φινάλε των καθυστερήσεων, με τον Κουλουσέβσκι να κάνει συστημένη σέντρα από τα δεξιά και τον Κέιν να πετάγεται στα ύψη και να κάνει το 3-2 με μία απίστευτη κεφαλιά, νικώντας την άμυνα της Σίτι και τον Λορίς.

Όπως ήταν λογικό, ο εκδρομείς οπαδοί των Λονδρέζων πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ που μπήκε μάλιστα μπροστά τους, με τον Αντόνιο Κόντε να είναι όμως εκείνος με τον πιο cult πανηγυρισμό χάρη στο φοβερό άλμα του στην αγκαλιά των συνεργατών του, λίγα μέτρα μακριά από τον αποσβολωμένο Πεπ Γκουαρδιόλα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ