ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν πρέπει ποτέ να κριτικάρεις τον κορυφαίο σκόρερ σου, θα σου κλείσει το στόμα"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπρέντφορντ | 20 Φεβρουαρίου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπρέντφορντ | 20 Φεβρουαρίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ χάρισε στη Σίτι τη νίκη επί της Μπρέντφορντ σκοράροντας απέναντι στη μοναδική ομάδα της Premier League που έλειπε από τη λίστα των θυμάτων του από τότε που μετακόμισε στο "Έτιχαντ", με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αποθεώνει.

Ο εξ αναβολής αγώνας για την 18η αγωνιστική κόντρα στην Μπρέντφορντ είχε αρχίσει να παρουσιάζει δυσκολίες για την Μάντσεστερ Σίτι από τη στιγμή που το γκολ δεν ερχόταν στα πρώτα 70 λεπτά, όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Νορβηγός εκτελεστής ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή στο 71' και εκτέλεσε τον Φλέκεν, για να γράψει το 1-0 με το 17ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και 22ο σε όλες τις διοργανώσεις και να ολοκληρώνει ένα μαγικό παζλ, που τον θέλει πλέον να έχει βρει δίχτυα απέναντι σε όλες τις ομάδες της Premier League από το καλοκαίρι του 2022 που μετακόμισε στο "Έτιχαντ".

"Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του αλλά είναι φυσιολογικό μετά από δύο μήνες που ήταν εκτός δράσης. Δεν πρέπει όμως ποτέ να κριτικάρεις τον κορυφαίο σκόρερ σου, θα σου κλείσει το στόμα.

Αργά ή γρήγορα θα είναι εκεί. Έρχεται από δύο μήνες εκτός δράσης, είχε μία απίστευτα δύσκολη τελευταία εβδομάδα όπου έχασε τη γιαγιά του", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να αποκαλύπτει πως οι ενοχλήσεις που είχε ο Ντε Μπρόινε πριν το ματς τον οδήγησαν στην απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει για να τον προφυλάξει.

"Δεν ήθελα να πάρω το παραμικρό ρίσκο με αυτόν. Είναι εντάξει, πιο πολύ του κάναμε για προφύλαξη. Είπε ότι δεν αισθανόταν άνέτα και οι γιατροί μάς συνέστησαν να μην πάρουμε ρίσκο. Είμαι ερωτευμένος με αυτούς τους παίκτες, με αυτή την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Τι παραπάνω να πω;"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ