ΒΕΛΓΙΟ

Γκολ και θέαμα στο Βέλγιο

Γκολ και θέαμα στο Βέλγιο
New Image
Τι και αν Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης έμειναν στο στείρο 0-0 στο παιχνίδι της Παρασκευής. Τα παιχνίδι του Σαββάτου επιφύλασσαν αποτελέσματα για όλα τα γούστα. Μεγάλη κερδισμένη η Γκερμινάλ που σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αγγίζοντας την 4η θέση, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.
Η Γκερμινάλ επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-3 της κάκιστης Σίντ Τρούιντεν και πλέον μπορεί να αναπροσαρμόσει τους στόχους της. Η ομάδα βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την υποδεέστερη Μόνς.

Σημαντικές εκτός έδρα νίκες για Βέστερλο και Ζούλτε Βάρεγκεμ που επικράτησαν των Μονς με 1-3 και Σαρλερουά με 2-3, αντίστοιχα. Αμφότερες βρίσκονταν στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα και είναι δεδομένο πως πήραν σημαντική ανάσα μετά από τις σημαντικότατες νίκες τους.

Τέλος, η Σέρκλ Μπρίζ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από το "Ντάκμαν" της Λόκερεν και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους σε μία, ομολογουμένως, δύσκολη έδρα αλλά πήραν το σημαντικό βαθμό με γκολ-πέναλτι του Σερεμπερνίκοφ στο 78ο λεπτό.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, Μπρίζ και Γάνδη έμειναν στο στείρο 0-0 αφού μοιράστηκαν ευκαιρίες και βαθμούς την ώρα που η Ντέντερ επικρατούσε με 2-0 της Γκένκ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Παρασκευή 30/11

Άντερλεχτ-Σταντάρ Λιέγης 0-0

Σάββατο 1/12

Λόκερεν-Σερκλ Μπριζ 1-1
Μαλίν-Ροζελάρ 4-3
Μονς-Βέστερλο 1-3
Μουσκρόν-Βρυξέλλες 1-1
Σαρλερουά-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-3
Σιντ Τρούιντεν-Γκερμινάλ 0-3

Κυριακή 2/12

Ντέντερ-Γκένκ 2-0
Κλαμπ Μπριζ-Γάνδη 0-0




















TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ