ΚΥΠΡΟΣ

Γκόγκιτς: "Μου αρέσουν τα δύσκολα"

Γκόγκιτς: "Μου αρέσουν τα δύσκολα"
ΓΚΟΓΚΙΤΣ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού, Φρίξος Σαββίδης, παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς και εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες του Σέρβου τεχνικού.

Αρχικά, ο κ. Σαββίδης καλωσόρισε τον Γκόγκιτς στην οικογένεια του Απόλλωνα, μιλώντας εκ μέρους της νέας διοίκησης, των παικτών και του κόσμου της ομάδας. "Στο πρόσωπο του βλέπουμε τη νέα πνοή που θέλουμε να φέρουμε στον Απόλλωνα. Ξεκινήσαμε με αναδιοργάνωση της διοίκησης. Ήδη βλέπετε νέα παιδιά. Με το ίδιο σκεπτικό προχωρούμε και με την ομάδα, ξεκινώντας με την πρόσληψη Γκόγκιτς. Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη ανταπόκριση και επιτυχία στον προγραμματισμό, με την παρουσία του νέου μας προπονητή. Απο πλευράς διοίκησης θα κάνουμε το παν να τον βοηθήσουμε. Για να είναι η ομάδα για αρκετά χρόνια πρωταγωνίστρια", επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο "Γκόγκα" απο την πλευρά του δήλωσε ικανοποιημένος για την συμφωνία και δήλωσε αποφασισμένος να πετύχει: "Απο την πρώτη στιγμή που ο μάνατζερ μου, Ίλια Ίβιτς, μου είπε οτι συζητά με τον Απόλλωνα. Του είπα προχωρά. Ξέρω τι εστί Απόλλωνας. Μου δίνεται η ευκαιρία να μπω στα... βαθιά. Μου αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις. Δεν μπορούμε να λέμε οτι θα φτιάξουμε ομάδα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες στην Κύπρο, οι οποίες θέλουν κάθε χρόνο να έχουν ψηλούς στόχους".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ