ΗΡΑΚΛΗΣ

Γκόγκιτς: "Ήταν απλώς το πρώτο ημίχρονο"

Γκόγκιτς: "Ήταν απλώς το πρώτο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ηρακλή για τη νίκη επί της Ξάνθης. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο προπονητής του Ηρακλή Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ικανοποιημένος μετά την λήξη του αγώνα με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας με τη νίκη του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίνισα Γκόγκιτς:

" Ήταν απλώς το πρώτο ημίχρονο. Τα παιχνίδια είναι διπλά. Και έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και χθες ότι οι ομάδες της Football League πήραν καλά αποτελέσματα. Θέλαμε πολύ και εμείς την νίκη. Η Ξάνθη ξεκίνησε σχεδόν με βασική ενδεκάδα. Εμείς είχαμε προβλήματα. Δουλέψαμε με μία εντεκάδα που μας έλειπαν τα δύο στόπερ.

Στη πορεία χάσαμε και τους Λίμα και Μπάμπα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η Ξάνθη είναι πιο έτοιμη από εμάς. Αυτό ήταν δέκατο παιχνίδι τους. Είχαν διαφορετικό ρυθμό. Ελέγχανε πιο εύκολα τη μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες, καμία όμως δεν προήλθε από οργανωμένη επίθεση.

Ολες έγιναν από δικά μας λάθη. Εμείς τρέξαμε πολύ. Ειδικά ο Πουρτουλίδης και ο Ιντζόγλου έτρεξαν πάρα πολύ. Είμαστε έτοιμοι. Μας λείπει ο ρυθμός και θα πάμε καλά. Τα παιδιά τα δώσανε όλα. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε περισσότερο την ομάδα. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Μας δίνει ψυχολογία.

Όμως μπορούμε παραπάνω. Βάλαμε το δύσκολο γκολ και χάσαμε τα εύκολα. Από αύριο σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. 22 Ιουλίου ξεκίνησε η προετοιμασία. Επιτέλους ήρθε η ώρα να παίξουμε".

Για τα κενά στην άμυνα:" Με προβληματίζει πολύ ότι κάναμε πολλά λάθη. Προσπαθήσαμε με πολλές κοντινές πάσες να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και όταν τη χάναμε, με μία κάθετη είχαμε πρόβλημα. Επρεπε να αποφύγουμε τα λάθη ειδικά σε εύκολες μπαλιές".

Για τον Γιάρολιμ:" Δεν είναι 100% έτοιμος. Και φάνηκε. Ετοιμος επίσης δεν είναι και ο Ονουάτσι. Είναι όμως δύο παίκτες που πρέπει να είναι ηγέτες στο γήπεδο και να συμπαρασύρουν και τους άλλους".

Για τις αλλαγές που έκανε σε σχέση με το ματς με τον Τύρναβο: «Έχουμε 27 παίκτες και τέσσερις τερματοφύλακες και όλοι για μένα είναι ίσοι και ισάξιοι». Για τους τραυματισμούς: «Ο Κοντέων έπαθε θλάση. Ο Ματσούκας είχε κράμπα. Για Λίμα και Μπάμπα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τους έχουμε μαζί μας στην Καβάλα" .

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί:" Έχουμε δει δύο παιχνίδια της Καβάλας. Μπορεί να μην είναι δεμένοι αλλά η πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας είναι δύσκολη. Το παιχνίδι με τον Τύρναβο ήταν ένα καλό μάθημα. Εγώ δίνω βάρος στη δική μου ομάδα και όχι στην αντίπαλη".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ