ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν: Οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύρισαν με τον κόσμο την πεντάρα επί των Βαυαρών

Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους την πρόκριση επί της Μπάγερν | 27 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζουν με τους οπαδούς τους την πρόκριση επί της Μπάγερν | 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Οι παίκτες της Γκλάντμπαχ έγιναν ένα με τον κόσμο της ομάδας για να πανηγυρίσουν την ιστορική πεντάρα επί της Μπάγερν στο Κύπελλο Γερμανίας.

Την Τετάρτη (27/10) το βράδυ η Γκλάνμπαχ έγραψε ιστορία όχι γιατί προκρίθηκε εις βάρος της Μπάγερν στους 32 του Κυπέλλου Γερμανίας αλλά γιατί οι γηπεδούχοι διέσυραν τους Βαυαρούς επικρατώντας με 5-0 και έχοντας σημειώσει πέντε γκολ πριν συμπληρωθούν εξήντα λεπτά στην αναμέτρηση.

Όπως ήταν φυσικό η επικράτηση αυτή, η έκταση του σκορ και φυσικά η εικόνα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο που έστησε ένα απίστευτο πάρτι στη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος της.

Ένα πάρτι στο οποίο πήραν μέρος και οι παίκτες της Γκλάντμπαχ οι οποίοι αρχικά πήγαν μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων, έκαναν όλε, όλε μπροστά τους και εν συνεχεία παρατάχθηκαν και πίσω από το τέρμα και τραγούδησαν μαζί με τους φίλους της ομάδας στους ρυθμούς των συνθημάτων της Γκλάντμπαχ.

TAGS ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ