ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 5-0: Ιστορική πρόκριση και απίθανος διασυρμός στο DFB-Pokal

Ο Μανού Κονέ της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Μανού Κονέ της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τη φάση των 32 του DFB-Pokal στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Γκλάντμπαχ ισοπέδωσε την Μπάγερν στη φάση των 32 του DFB-Pokal, σημειωνοντας πέντε γκολ πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα.

Τον Αύγουστο η Γκλάντμπαχ είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Μπάγερν στο "Μπορούσια Παρκ" για την πρεμιέρα της Bundesliga, όμως ακολούθησε μία απόλυτη κυριαρχία των Βαυαρών, μέχρι οι δύο ομάδες να βρεθούν ξανά, στο ίδιο γήπεδο, αλλά για τη φάση των 32 του DFB-Pokal.

Ακολούθησαν 13 παιχνίδια για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τότε και σε αυτά σημείωσε 59 γκολ, μέχρι να βρει ξανά την Μπορούσια, η οποία την ισοπέδωσε με 5-0 σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Μόλις στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων, με τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί να σημειώνει δύο γκολ και τον Μανού Κονέ να ανοίγει τον δρόμο του θριάμβου μόλις το 2ο λεπτό. Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό εμφανίστηκε πολύ κάτω του αναμενομένου και οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την απαράδεκτη εμφάνιση του Γάλλου στόπερ και να χτυπήσουν από εκεί.

Η γενικότερη εικόνα των φιλοξενουμένων όμως ήταν κάκιστη και το σκορ έπρεπε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από το 1ο ημίχρονο. Φρόντισε γι' αυτό πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπριλ Εμπολό, ο οποίος με δύο δικά του γκολ εκτόξευσε το δείκτη του σκορ στο 5-0, που συνιστά την πιο βαριά ήττα της Μπάγερν στη διοργάνωση, ξεπερνώντας το 1-5 από την Κολωνία το 1972.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32 του DFB-Pokal


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ