ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γκιγκς:”Πιο σημαντικό το ματς με την Λίβερπουλ”

Γκιγκς:”Πιο σημαντικό το ματς με την Λίβερπουλ”
Γκιγκς

Σε δηλώσεις του ο μέσος της Μάντσεστερ Ράιαν Γκίγκς είπε ότι το ματς με την Λίβερπουλ είναι πιο σημαντικό από αυτό με την Ρόμα

Μιλώντας σε εφημερίδα ο Γκίγκς είπε για την μεγάλη σημασία του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Λίβερπουλ, και σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ, όποια ομάδα καταφέρει να κερδίσει σε αυτά τα ματς θα βγει πολύ οφελειμένη.
“Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και ένας λόγος που το κάνει τόσο σημαντικό είναι ότι θα παίξουμε στο Άνφιλντ, οπότε όπως καταλαβαίνεται θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αν θέλουμε να έχουμε τύχη και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης”.



Η Γιουνάιντεντ θα ταξιδέψει μεσοβδόμαδα στην Ρώμη για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

“Να σας πω την αλήθεια εμένα το μυαλό μου είναι στο Κυριακάτικο ντέρμπι και όχι στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ρόμα, θα αρχίσω να ετοιμάζομαι από τώρα για το ματς μιας και υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ”.


Ο Ουαλός άσσος μίλησε και για το παιχνίδι με την Ντέρμπι στο οποίο πέτυχε το εκατοστό του τέρμα με την φανέλα των “Κώκκινων Διαβόλων”.

“Όσο αναφορά την έκβαση που παιχνιδιού ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι τέτοιο τώρα που τελείωσε θετικά για εμάς το διασκεδάζω όσο μπορώ, είναι μεγάλη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει ένα τέτοιο ρεκόρ σε ένα τόσο γνωστό σύλλογο”.





TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ