SPORTS & GOSSIP

Γκίγκς: Η θεία του είχε προειδοποιήσει τους παίκτες της εθνικής Ουαλίας να προσέχουν τις συντρόφους του

Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας
Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας © 2020 CARL RECINE / AP IMAGES

Η Τζοάνα Γουίλσον, θεία του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για άσκηση σωματικής βίας, το 2018 προειδοποίησε με μία επιστολή τους παίκτες της εθνικής Ουαλίας να είναι προσεκτικοί με τις συντρόφους τους.

Μία από τις θείες του Ράιαν Γκιγκς, η Τζοάνα Γουίλσον, θέλησε το 2018 να προειδοποιήσει τους παίκτες του ανιψιού της στην εθνική Ουαλίας για τη σχέση του με τις γυναίκες.

Σύμφωνα με τη Sun, φέρεται να έστειλε μία επιστολή στην οποία έγραψε σε μορφή ποιήματος: "Αν η σύντροφός σας είναι ψηλή και αδύνατη με μακριά καστανά μαλλιά, καλύτερα να έχετε τον νου σας, καλύτερα να προσέχετε. Ο Γκιγκς έχει την πιο σημαντική δουλειά, δεν είναι μόνο η δημοσιότητα. Κλειδώστε λοιπόν τη σύντροφό σας, γιατί είναι απλώς ο τύπος του".

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα κάποιος από τους διεθνείς ζήτησε τον λόγο από τον Γκιγκς.

Θυμίζουμε ότι ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ποδοσφαίρου στο Νησί βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ότι βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2020.

Ο 48χρονος βετεράνος κατηγορείται για κακοποιητική σχέση με την Γκρέβιλ από το 2017 μέχρι το 2020, με τους ενόρκους στη δίκη του να μην καταλήγουν μέχρι στιγμής σε ετυμηγορία.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ