ΑΓΓΛΙΑ

Δίκη Γκιγκς: "Χτύπησε την αδερφή μου με το κεφάλι, απείλησε κι εμένα"

Ο Ράιαν Γκιγκς στον αγώνα της Ουαλίας με Βουλγαρία
Ο Ράιαν Γκιγκς AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Η Έμα Γκρέβιλ, αδερφή της πρώην συντρόφου του Ράιαν Γκιγκς, Κέιτ, κατέθεσε στο δικαστήριο για τη φερόμενη επίθεση του Ουαλού εις βάρος τους.

Η δίκη του Ράιαν Γκιγκς συνεχίζεται, με τον Ουαλό προπονητή να κατηγορείται για βιαιοπραγία εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα Γκρέβιλ, το 2020.

Τη Δευτέρα ήταν η σειρά της Έμα Γκρέβιλ να καταθέσει στο δικαστήριο, κατηγορώντας τον Γκιγκς για επίθεση και απειλές εναντίον των αδερφών.

Η Έμα Γκρέβιλ υποστήριξε ότι ο Γκιγκς έβαλε τα χέρια του στους ώμους της αδερφής της "και με πολλή δύναμη χρησιμοποίησε το κεφάλι του για να τη χτυπήσει στο χείλος".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η αδερφή της έπεσε στο έδαφος και ο Γκιγκς είπε στην ίδια ότι ήταν δικό της "λάθος" που τη χτύπησε και την απείλησε ότι θα είναι "η επόμενη".

Η τραυματισμένη σύντροφος του Γκιγκς είπε στην αδερφή της να καλέσει την αστυνομία, αλλά ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικό της εθνικής Ουαλίας της είπε να μην το κάνει και να σκεφτεί "την κόρη και την καριέρα" του, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο.

Νωρίτερα, η Έμα Γκρέβιλ περιέγραψε το επίμαχο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου, όταν η ίδια βρισκόταν στο σπίτι του Γκιγκς για να φυλάει τα οικόσιτα ζώα του ζευγαριού, όσο εκείνο θα περνούσε το βράδυ του σε ένα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η αδερφή της την ενημέρωσε με μήνυμα να μαζέψει τα πράγματά της, διότι θα έφευγε από το σπίτι ύστερα από καυγά της με τον Γκιγκς. Πρώτα έφτασε στο σπίτι η Κέιτ Γκρέβιλ και 15 λεπτά αργότερα ο Γκιγκς, αμφότεροι "αναστατωμένοι" και "όχι χαρούμενοι".

Το ζευγάρι φέρεται να τσακώθηκε στο χολ του σπιτιού, με την Έμα Γκρέβιλ να τους βρίσκει στη συνέχεια στην κουζίνα, με τον Γκιγκς πάνω από την αδερφή της που προσπαθούσε να πιάσει το κινητό τηλέφωνό της. Η Έμα Γκρέβιλ έβαλε τα χέρια στη μέση του και προσπάθησε να τον τραβήξει, όσο η αδερφή της τον έσπρωχνε από πάνω της, οπότε εκείνος "γύρισε προς τα δεξιά και ο αγκώνας του άγγιξε το σαγόνι μου. Ως αποτέλεσμα, τον άφησα", σύμφωνα με τη μαρτυρία της.

Η δίκη συνεχίζεται με τον Γκιγκς να αρνείται όλες τις πράξεις που του αποδίδονται.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ