SERIE A

"Γκέλα" Ίντερ στην πρεμιέρα Μουρίνιο!

"Γκέλα" Ίντερ στην πρεμιέρα Μουρίνιο!
Ουντινέζε-πανηγυρικό

Στην πρεμιέρα του Μουρίνιο στη Serie A, η Ίντερ έμεινε στο 1-1 με Σαμπντόρια. Νίκη για Ουντινέζε, 3-1 με Κάλιαρι (vds)!

Το ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο στο πρώτο μέρος, με τους "νερατσούρι" να παίρνουν πάντως το προβάδισμα στο 34' με το "βαρύ πυροβολικό" της, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο διεθνής Σουηδός φορ συνδιάστηκε ιδανικά με τον Αμαντίνο Μανσίνι και μπήκε στη μεγάλη περιοχή της "Σαμπ" από θέση πλάγια αριστερά, με το πλασέ του με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιράντε, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης με μεγαλύτερο πάθος και το πέτυχαν στο 68'. Η σέντρα του Παλαντίνο από τα δεξιά δεν βρήκε ποτέ τον Φραντσεσκίνι καθώς μεσολάβησε το κεφάλι του Μαϊκόν, όμως η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Τζενάρο Ντελβέκιο έβαλε γρήγορα το πόδι του για να τη στείλει με δεξί πλασέ στην αριστερή γωνία του Ζούλιο Σέζαρ.

Μετά το 1-1, ο Μουρίνιο έκανε ταυτόχρονα δύο αλλαγές στο 71' περνώντας τους Κρέσπο και Χιμένες αντί για τους Μουντάρι και Φίγκο, με το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης να αποκτά έναν τρομερό ρυθμό και τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για το γκολ της νίκης.

Οι Μιλανέζοι απείλησαν με τον Μπαλοτέλι, οι "μπλουτσερκιάτι" με τους Κασάνο και Παλόμπο, ωστόσο οι δύο γκολκίπερ ήταν σταθεροί στις επεμβάσεις τους με την ισοπαλία να παραμένει έτσι μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που ήταν απόλυτο δίκαιο με βάση της εικόνα του ματς.

"Καθάρισε" ο Ντι Νατάλε για τις "ζέβρες"
Ποδαρικό με το... δεξί έκανε η Ουντινέζε στο φετινό Καμπιονάτο καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Παλέρμο στο "Φρίουλι", στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις "ζέβρες' ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα (9',33'), με τους Σικελούς να μειώνουν προσωρινά στο 69' με τον Μπρεσιάνο αλλά να δέχονται και ένα τρίτο γκολ ένα λεπτό μετά (70") από τον Ίνλερ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ουντινέζε-Παλέρμο 3-1 (9', 33' Ντι Νατάλε, 70' Ίνλερ / 69' Μπρεσιάνο)
Σαμπντόρια-Ίντερ 1-1 (68' Ντελβέκιο / 34' Ιμπραχίμοβιτς)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αταλάντα-Σιένα (16.00)
Κάλιαρι-Λάτσιο
Κατάνια-Τζένοα
Κιέβο Βερόνα-Ρετζίνα
Μίλαν-Μπολόνια
Ρόμα-Νάπολι
Τορίνο-Λέτσε
Φιορεντίνα-Γιουβέντους (21.30)

Σαμπντόρια-Ίντερ (1-1)



Ουντινέζε-Παλέρμο (3-1)

















































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ