LA LIGA

Γκέλα για Βιγιαρεάλ

Γκέλα για Βιγιαρεάλ
βιγιαρεαλ

Η νίκη που θα έφερνε την Βιγιαρεάλ στην κορυφή δεν ήρθε, αφού τα κίτρινα υποβρύχια έμειναν στο 1-1 με την Αλμερία

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλμερία καθώς έμεινε στο 1-1.
Τα "κίτρινα υποβρύχια" ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νιχάτ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 1-0.

Το γκολ του Τούρκου διεθνή δεν έφτασε όμως στην Βιγιαρεάλ, αφού στο 52ο λεπτό ο Ντεγκρέντο ισοφάρισε για την Αλμερία.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα τους οδηγούσε στην κορυφή της βαθμολογίας και το 1-1 έμελλε να ήταν το τελικό σκορ.

Ίδρωσαν αλλά νίκησαν οι "ροχιμπλάνκος"



Σ' ένα συναρπαστικό αγώνα με επτά γκολ και μια κόκκινη κάρτα, η Ατλετικο Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-3 κόντρα στην Βαγιαδολίδ στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με το Μανίς, όμως δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το προβάδισμα, αφού στο 40' ο Βίκτορ ισοφάρισε για την Βαγιαδολίδ.

Σαν να μην έφτανε αυτό στην Ατλέτικο, ήρθε και το γκολ του Σίσι στο 48' όπου έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση ήταν άμεση από τους "ροχιμπλάνκος" καθώς δύο λεπτά αργότερα (50') ο Ροντρίγκεζ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2.

Στο 54' ο Γιορέντε πάγωσε για δεύτερη φορά το "Βιθέντε Καλντερόν" πετυχαίνοντας το 3-2 για τη Βαγιαδολίδ, όμως ο Ροντρίγκεζ δύο λεπτά αργότερα (56') πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Παρά το γεγονός πως οι "μαδριλένοι" αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χουάν Βαλέρα Εσπίν στο 72ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν τον τρίποντο της νίκης, χάρη σε αυτογκόλ του Λόπεζ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ασταμάτητη η Εσπανιόλ



Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Εσπανιόλ, καθώς πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Οσασούνα.

Οι "καταλανοί" κατάφεραν σε τρία λεπτά να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ, με γκολ του Σερβάρα στο 29ο λεπτό και του Βάλντο στο 32' και ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με γκολ του Πορτίγιο στο 75ο λεπτό, όμως η Εσπανιόλ έφυγε με το τρίποντο της νίκης, που την φέρνει στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Άλλη μια ήττα για τις "νυχτερίδες"



Μετά την νίκη με 3-0 κόντρα στην Μούρθια, η Βαλένθια επέστρεψε στα απογοητευτικά αποτελέσματα καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Σανταντέρ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 70ο λεπτό με γκολ του Λόπεθ και με τις "νυχτερίδες" να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν, κατέκτησαν το τρίποντο της νίκης.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Σαραγόσα

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σαραγόσα και Χετάφε στο "Ρομαρέδα" στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Χετάφε κατάφεραν να προηγηθεί στο 64ο λεπτό με γκολ του Σόουζα, όμως 9 λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Ντ' Αλεσάντρο λύτρωσε την Σαραγόσα, χαρίζοντας της τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια



Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Λα Κορούνια, ενώ την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λεβάντε που επικράτησε εντός έδρας με 4-3 της Ρεάλ Μπέτις.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν


Σάββατο (24/11)


Μπαρτσελόνα-Ουέλβα 3-0 (64΄ Μιλιτο, 66΄ Μπόγιαν, 81' Μέσι πεν.)
Σεβίλη-Μαγιόρκα 1-2 (49΄ Κανουτέ / 15΄ Ιμπαγκάσα, 37΄ Βαρέλα)
Μούρθια-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (48΄Ντε Λούκας / 9΄ Ρομπίνιο)

Κυριακή (25/11)

Βιγιαρεάλ-Αλμερία 1-1 (14΄ Νιχάτ / 53΄ Νεγκρέδο)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ 4-3 (3΄ Μανίς, 50΄, 56΄ Ροντρίγκες, 90' Λόπεζ αυτ. / 40' Βίκτορ, 48΄ Σίσι, 54΄ Γιορέντε)
Λεβάντε-Μπέτις 4-3 (39΄ Τομάζι, 41΄, 50΄ Ρίγκα, 81΄ Τσάβι Φουέγκο / 9΄ Αρθού, 25΄ Εντού πεν. , 52΄ Παβόνε)
Οσασούνα-Εσπανιόλ 1-2 (75΄ Πορτίγιο / 30΄ Ανχελ, 33΄ Βάλντο)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λα Κορούνια 2-2 (23΄ Μπαραγκάν αυτ., 54΄ Νταβίντ Λόπεζ / 63΄ Ρίκι, 90΄ Ταμπορντά)
Σανταντέρ-Βαλένθια 1-0 (70' Λόπεθ)
Σαραγόσα-Χετάφε 1-1 (89' Ντ' Αλεσάντρο / 64' Σόουζα)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Βιγιαρεάλ-Αλμερία



Δείτε τα 7 γκολ και στιγμιότυπα του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ




























































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ