LA LIGA

Στραβοπάτησε η "Βασίλισσα"...

Στραβοπάτησε η "Βασίλισσα"...
Ρεάλ -

Με κακή εμφάνιση, η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία στην Μούρθια με 1-1. Ήττα για Σεβίλλη

Στο "Χ" η πρωταθλήτρια...


Για ακόμα ένα παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε κάκιστη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς μέσα στο "Νουέβα Κοντομίνα" της Μούρθια που παρουσιάστηκε δυνατή και είχε περισσότερες ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Ρομπίνιο και σε εκείνο το σημείο είναι που η Ρεάλ έκλεισε τις μηχανές. Η Μούρθια βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 4ο λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Ενρίκε ντε Λούκα. Η Ρεάλ όχι μόνο δεν αντέδρασε στη συνέχεια, αλλά έμεινε και με δέκα παίκτες, όταν ο Γκούτι σε ένα μαρκάρισμα ανταπέδωσε πεσμένος κάτω και ο διαιτητής του έδειξε... τα αποδυτήρια στο 83'.

Επέστρεψαν στις... ήττες



Ξανά στις άσχημες εμφανίσεις επέστρεψε η Σεβίλλη, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μαγιόρκα με 2-1. Ο Ιμπαγκάσα άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό αιφνιδιάζοντας του γηπεδούχους και στο σημείο που πήγε η Σεβίλλη να μπει στο παιχνίδι, ο Βαρέλα (με ένα καταπληκτικό γκολ) έκανε το 0-2 "παγώνοντας" ολόκληρο το "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν μόλις στο 50ο λεπτό με τον Κανουτέ. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 76' ο Βαρέλα αποβλήθηκε με τη Σεβίλλη να πιστεύει στην ανατροπή. Η αμυντική λειτουργία όμως της ομάδας των Βαλεαρίδων Νήσων ήταν καταπληκτική και κράτησε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο Άγγελος Μπασινάς, ήταν στον πάγκο της Μαγιόρκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης μέρας:


Σάββατο 24/11


Μπαρτσελόνα-Ουέλβα 3-0
Σεβίλλη-Μαγιόρκα 1-2
Μούρθια-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1






Κυριακή 25/11


Βιγιαρεάλ-Αλμερία
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ
Λεβάντε-Μπέτις
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λα Κορούνια
Σανταντέρ-Βαλένθια
Σαραγόσα-Χετάφε










Δείτε τα γκολ:

Μούρθια - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1



Σεβίλλη - Μαγιόρκα 1-2



















TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ