LA LIGA

Αγρίεψε στο β' μέρος η Μπάρτσα

Αγρίεψε στο β' μέρος η Μπάρτσα
μπογιαν

Με τριά γκολ στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Ουέλβα στο Καμπ Νου

Οι "καταλανοί" μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και με μια καταγιστική εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 3-0 κόντρα στην ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ.
Στο πρώτο μέρος η Ουέλβα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του Στέφανο Σορεντίνο, όμως στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην.

Τον χορό των γκολ για την Μπάρτσα άνοιξε ο Μιλίτο στο 64ο λεπτό, όπου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάβι, ο Αργεντινός αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σορεντίνο.

Δύο λεπτά αργότερα (66') ο Τσάβι έκανε μπαλιά στα αριστερά για τον Ανρί που μέσα από την μεγάλη περιοχή πάσαρε στον ταλαντούχο Μπόγιαν και εκείνος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους καταλανούς.

Στο 81' ο εκπληκτικός για άλλον έναν αγώνα Λιονέλ Μέσι, έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Κασέρες και ο διατητής καταλόγισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Μέσι, που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Αργεντινός "μάγος" έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 85ο λεπτό να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όταν έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ουέλβα, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Στέφανο Σορεντίνο έσωσε την εστία του από το τέταρτο γκολ.

Δείτε στιγμιότυπα από την νίκη της Μπαρτσελόνα














TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ