ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ράμος:"Είμαι ευτυχισμένος στην Ρεάλ"

Ράμος:"Είμαι ευτυχισμένος στην Ρεάλ"
Ράμος

Την χαρά του να αγωνίζεται στους Γκαλάκτικος εξέφρασε δημόσια ο νεαρός Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Ράμος

Ο 21χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ρεάλ το 2005 από την Σεβίλη, και εξελίχθηκε σαν ένας από τους καλύτερους νεαρούς αμυντικούς στο κόσμο αυτή την στιγμή. Αυτό φυσικά έχει οδηγήσει ένα σορό μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, φέρνοντας φυσικά πολλά χρήματα στο ταμείου των Γκαλάκτικος.
“Το ενδιαφέρον τόσο μεγάλων συλλόγων για το πρόσωπό μου με τιμάει και ταυτόχρονα μου δείχνει ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά όσο αφορά την εξέλιξη μου”.

“Ωστόσο έχω ένα μακράς διάρκειας συμβόλαιο με την Ρεάλ ακόμα, και φυσικά όσο είμαι ευτυχισμένος εδώ τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν βλέπω τον λόγο για να φύγω”.



Ο Σέρχιο Ράμος κέρδισε πέρυσι το πρώτο του πρωτάθλημα σαν ποδοσφαιριστής, μετά από σκληρή μάχη της Ρεάλ με την Σεβίλη και την Μπαρτσελόνα και εύχεται στο μέλλον να έρθουν πολλές επιτυχίες όπως οι περσινές.

“Έχω μεγάλη δίψα για να κερδίσω αρκετούς τίτλους στο μέλλον, μια κρυφή επιθυμία μου είναι να πάρω με την Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ, και το Κόπα Ντελ Ρέι. Το να σηκώνεις τρόπαια στο αέρα πρέπει να είναι ένα απίστευτο συναίσθημα”.




TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ