ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Yποψήφιος για την Εθνική Αγγλίας ο Σούστερ!

Yποψήφιος για την Εθνική Αγγλίας ο Σούστερ!
Σούστερ-Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", στην λίστα της αγγλικής FA για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στα "λιοντάρια" είναι και αυτό του προπονητή της Ρεάλ, Μπερντ Σούστερ!

Και αν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι τα γραφεία στοιχημάτων έχουν βάλει αποδόσεις ακόμα και για τους Άλαν Σίρερ και Ντέιβιντ Μπέκαμ, πέρα από τα πασίγνωστα ονόματα προπονητών που κατακλύζουν καθημερινά τα πρωτοσέλιδα τα τελευταία 24ωρα, τότε ακόμα μεγαλύτερη προκαλεί το γεγονός πως στην "χρυσή λίστα" βρίσκεται και ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπερντ Σούστερ!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας "Marca", η αγγλική FA προσπάθησε ήδη να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Γερμανού, με τον εκτελεστικό διευθυντή της, Μπράιαν Μπάρουικ, να έχει ήδη ρωτήσει τον Σούστερ αν είναι διαθέσιμος για να αναλάβει στο τιμόνι της Εθνικής Αγγλίας.

Η απάντηση του Σούστερ ήταν αρνητική σε αυτή την κρούση που του έγινε, καθώς όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος προτιμά να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα του σε συλλόγους, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ξεκίνημά του στον πάγκο της "βασίλισσας" κρίνεται ικανοποιητικό (πρώτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πρώτη και στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ).

Να σημειωθεί ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του ΜακΚλάρεν είναι ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο BBC, εμφανίστηκε γοητευμένος από την προοπτική να καθήσει στον πάγκο των "λιονταριών".







TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ