ΑΕΚ

"Γκάζια" Βλάχου στην προπόνηση

"Γκάζια" Βλάχου στην προπόνηση

Στροφές ανέβασε ο Βαγγέλης Βλάχος στην προπόνηση της Δευτέρας (30/7), όταν είδε μια άσκηση που έδωσε να εκτελείται λάθος: "Έχετε μείνει στη νοοτροπία της ακαδημίας, εδώ όμως είναι ΑΕΚ. Όποιος δεν μπορεί, έφυγε και ας μείνουμε οχτώ". Προπονήθηκαν Κατσέτης - Παυλής

Αποστολή: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον πάγκο της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Βλάχος, εξέφρασε την δυσκολία του όλου εγχειρήματος, ειδικά από τη στιγμή που άρχισαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Παράλληλα όμως, στάθηκε από την αρχή στο πλευρό των νέων παιδιών και με συνεχόμενες κουβέντες τους στήριξε στην νέα τους (δύσκολη) προσπάθεια της καριέρας τους.

Όσο περνάνε όμως η μέρες, ο τεχνικός του δικεφάλου γνωρίζει ότι πρέπει να φέρεις εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Για τον λόγο αυτό, στη σημερινή προπόνηση, έριξε "γκάζια" στους μικρούς και τους τόνισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως όποιος δεν ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, γύρισε στην Αθήνα!

"Ή θα ακούτε, ή τα μαζεύετε και φεύγετε"

Όλα ξεκίνησαν από μια άσκηση που έβαλε στο ένα εκ των δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είχε ξεχωρίσει ο προπονητής της ΑΕΚ. Τα γκρουπ είχαν χωριστεί σε αυτούς που είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα φιλικά και σε αυτούς που δεν είχαν.

Το πρώτο γκρουπ έκανε τρέξιμο και έφυγε, ενώ το δεύτερο έκανε άσκηση σε μικρό χώρο. Οι οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου, ήταν για γρήγορη κυκλοφορία, πίεση στον αντίπαλο, γρήγορες αλλαγές θέσεων και σίγουρες πάσες.

Κάπου εκεί όμως, ενώ έδινε οδηγίες είδε τα πράγματα να γίνονται τελείως λάθος και να υπάρχει χαλαρότητα. Αυτό ήταν...

"Είστε όπως τις ακαδημίες, εδώ δεν είναι ακαδημίες, είναι ΑΕΚ και ότι λέω θα το κάνετε. Αν δεν ακούτε, είστε μικροί. Μόνοι οι μικροί δεν ακούνε και πάνε όπου να' ναι και κάνουν ό,τι θέλουν", φώναξε νευριασμένος ο Βλάχος, αλλά δεν σταμάτησε εκεί...

"Από αύριο κάποιοι φεύγουν, θα γίνονται όλα όπως πρέπει, αλλιώς τα μαζεύετε και φεύγετε. Όποιος δεν μπορεί, έφυγε και δεν με μοιάζει αν μείνουμε και οχτώ", φώναξε στους ποδοσφαιριστές του που τον κοιτούσαν... παγωμένοι.

Το μεγάλο πρόβλημα στις σέντρες

Σε αυτό το σημείο ο τεχνικός της ΑΕΚ, επανέλαβε για ακόμα μια φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στις σέντρες: " έχετε βγάλει 78 σέντρες και έχετε βάλει μόνο ένα γκολ".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Βαγγέλης Βλάχος είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο πρρόβλημα από την Αθήνα και τα Σπάτα, όταν και έκανε καταμέτρηση στις σέντρες. Σχολίαζε μάλιστα στο περιβάλλον του: "έχουμε κάνει 738 σέντρες, τις μετράω από την πρώτη μέρα και ακόμα έχουμε πρόβλημα". Φαίνεται λοιπόν πως η καταμέτρηση συνεχίζεται χωρίς βελτίωση...

Διαβάστε εδώ την αρθρογραφία του Βαγγέλη Αρναούτογλου για την συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου και τους θεματοφύλακες της ΑΕΚ.

Πρώτη προπόνηση για Κατσέτη - Παυλή

Στο μεταξύ, την πρώτη τους προπόνηση στο Τσέστερ έκαναν ο Πολ Κατσέτης και ο Μιχάλης Παυλής. Ο ομογενής μέσος, με τον επιθετικό της Ένωσης έκαναν κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Σιαλμά, επέστρεψε στις προπονήσεις με τρέξιμο και ασκήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ