Αβραάμ, τράβηξε πολύ το αστείο...

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την προσπάθεια του Μαύρου να πετύχει την απελευθέρωση της ΑΕΚ από την ομηρία των Κασνακίδη, Νοτιά και λοιπόν αμέτοχων και αναρωτιέται από που κι ως που άνθρωποι που δεν βάζουν μία από την τσέπη τους πουλώντας μόστρα, εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της ΑΕΚ.

Κασνακίδης

Αβραάμ, τράβηξε πολύ το αστείο...

Ξεκινάω κάπως ιντριγκαδόρικα... Δύο ενστάσεις είχα (και έχω) αναφορικά με την πρόθεση του Θωμά Μαύρου να επιτύχει την απεμπλοκή της ΑΕΚ από τις δαγκάνες των αμέτοχων, του Κασνακίδη (ο οποίος το έχει παραξηλώσει με την κατάχρηση εξουσίας στους Supporters, τα μέλη των οποίων κλαίνε τα χρήματα που τους εμπιστεύτηκαν σε αυτό το εγχείρημα) και του Νοτιά (ή του κάθε Σίμου που παρουσιάζεται ως εκπρόσωπός του) ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσει ξανά.

 

Η πρώτη αφορά στο πρόσωπο που θα αναλάμβανε την προεδρία, άρα και τη νομική ευθύνη για τα ρυθμισμένα χρέη του παρελθόντος. Αφού ο Μαύρος είπε ότι προτείνει τον Βούρο, δεν έχω να φοβάμαι ότι ο ρόλο αυτός θα ανατεθεί σε κάποιον απίθανο τεχνοκράτη που θα προβεί σε ύποπτες διαχειρίσεις καταστάσεων. Τον (ΑΕΚτσή και όχι τον πολιτικό, για να μην τα μπερδεύουμε) Βούρο τον εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα προτιμήσει την εξορία από το να καταχραστεί έστω και ένα ευρώ από την ΑΕΚ.

Η δεύτερη ένσταση έχει να κάνει με την άμεση αλλαγή στον προεδρικό θώκο. Τούτο δεν θα βοηθούσε την ΑΕΚ σε περίοδο που ο Δημητρέλλος τρέχει και προσπαθεί μόνος για να λύσει το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα. Αφήστε που στο τέλος τέλος, δεν νομίζω ότι ο Μαύρος θα έπρεπε να σκέφτεται καν την αντικατάστασή του. Αν υπάρχει κάποιος στην ΑΕΚ που έχει παλέψει και μοχθήσει περισσότερο για εκείνη στη μετά-Ντέμη εποχή, τότε είναι αυτός! Ο νυν πρόεδρος της!

Από εκεί και πέρα όμως...

... γελάω με τους αστεϊσμούς του Αβρράμ Κασνακίδη ο οποίος αυτοαποκαλείται θεματοφύλακας της ΑΕΚ. Άνθρωπος ο οποίος δεν βάζει ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ (αλλά βοηθάει σε άλλους τομείς για να έχει αβάντες...), που έλεγε ότι οι πληρωμές των υπαλλήλων δεν πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα, που καμαρώνει με τα σινιέ κοστούμια του στα επίσημα και το παίζει μεγαλοπαράγοντας, θεωρεί τον εαυτό του ικανό να κάθεται απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ και να φέρνει αντιρρήσεις! Ποιος τώρα, ο Αβρράμ στον Θωμά... Αν είναι δυνατόν...

Αυτός και κάποιος Σίμος (εκπρόσωπος του Νοτιά) βάζουν βέτο για μετοχές που ανήκουν σε πρόσωπα τα οποία επιθυμούν (αν δεν έχουν μεθοδεύσει ήδη) την πτώχευση της ΑΕΚ, τον υποβιβασμό στην τέταρτη εθνική κατηγορία και την αγορά Α.Φ.Μ. Προκειμένου να εκκινήσει ξανά από τη Β΄εθνική. Όχι ως ΑΕΚ, ως κάτι άλλο που μόνο αυτοί θα γουστάρουν και θα χαίρονται γι αυτό. Κανονικοί σφετεριστές των ονείρων του απλού κόσμου, άνθρωποι που θέλουν τις καρέκλες για αδιευκρίνιστο λόγο.

Το αστειάκι κράτησε πολύ κύριε Αβραάμ. Αν καταφέρετε να τελειώσετε και τον Μαύρο επειδή όλο το παρεάκι έχει μυριστεί... μεζέ από την υπόθεση του γηπέδου και γι αυτό δεν λέει να αφήσει ελεύθερες τις μετοχές, να ξέρετε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι υπνωτισμένος και αδρανής, όμως δεν ξεχνάει.

Είναι κοροϊδία και ξεφτίλα για την ΑΕΚ...

... άνθρωποι οι οποίοι φέρουν ακέραιη ευθύνη για το κατάντημα της, άνθρωποι-οχήματα διαφυγής μετόχων οι οποίοι δεν ήθελαν να πληρώσουν τα χρέη που επί των ημερών τους δημιουργήθηκαν, να έχουν ακόμα λόγο και να μπλοκάρουν αυτή την αλλαγή που η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΚτσήδων επιθυμεί. Διότι δεν θέλει να τους βλέπει ή να τους ακούει άλλο, θέλει απλώς να εξαφανιστούν από τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Ο κύβος ερρίφθη. Αυτοί πρέπει να τελειώσουν από την ΑΕΚ χθες, δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι το μέλλον θα είναι αβέβαιο επειδή δεν γνωρίζουμε αν ο κόσμος θα ανταποκριθεί επαρκώς στο κάλεσμα του Μαύρου,άρα θα υπάρχουν οι πιθανότητες να καταλήξουν οι μετοχές σε επιτήδειους. Μα συγγνώμη, αυτοί που τις κρατούν τώρα σε ομηρία είναι πιο αγνοί και καθαροί όταν μηχανεύονται την διάλυση της ιστορίας της ΑΕΚ και τον εξευτελισμό της μέσω αγοράς Α.Φ.Μ.; Όπως το είπε και ο Μαύρος... Αν δεν έχουν λύση να το βουλώσουν!

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΙΣΠΑΝΙΑ | ΜΜΕ

Η καζούρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου και την καζούρα που κάνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον χαμένο τελικό από την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Ο Ποσειδώνας και το 10ο...

ΜΠΑΣΚΕΤ | ΕΥΡΩΠΗ

Δολοφονική επίθεση στον Ντανίλοβιτς

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος της Παρτιζάν και θρύλος του σέρβικου μπάσκετ Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος

Καταιγιστικός ο Γιάννης Αλαφούζος στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή της "Θύρας 13", κατηγόρησε τον Τζίγκερ για τα χρέη της ΠΑΕ, μίλησε για "τρίχες και ΓΗΠΕΛ" εναντίον του Βγενόπουλου, ενώ το "πήρε πάνω του" σε ότι έχει να κάνει στην κόντρα με τους οπαδούς για τον Νίκο Νταμπίζα.

ΒΟΛΕΪ | ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Το δάκρυ του Γκιούρδα για τον Σαμαρά

Tο γυμναστήριο της Λήμνου θα ονομαστεί "Νίκος Σαμαράς" αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής. Ο Μάριος Γκιούρδας δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στον Σαμαρά. Δείτε το video.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μισή ντουζίνα... μεταγραφές

Μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές ακούγονται για τον Ολυμπιακό το Σάββατο σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο. Διαβάστε ποια είναι τα ονόματα με τα οποία "φλερτάρουν" οι ερυθρόλευκοι.

ΑΕΚ | ΟΜΑΔΑ

Ντούσκο, ο τελευταίος πειρασμός

Ένωσε, δίχασε, αγαπήθηκε, μισήθηκε. Όλα αυτά σ’ ένα πρόσωπο, αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η τέταρτη επιστροφή του στην ΑΕΚ διαφέρει τελείως από τις υπόλοιπες. Αυτή τη φορά επέστρεψε στην ιδανικότερη στιγμή. Τώρα που ξεκινά η αντεπίθεση του δικέφαλου αετού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google

Βαγγέλης Αρναούτογλου

Όποια αθλητική πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω! Λατρεύει το διεθνές ποδόσφαιρο, έχει κουσούρι με το ΝΒΑ και ξημερώνεται 60 νύχτες το χρόνο για να παρακολουθήσει αγώνες, πωρώνεται με το στίβο, όμως η μοίρα του επεφύλασσε να ασχοληθεί (και) με το ρεπορτάζ της ομάδας (ΑΕΚ) που υποστηρίζει από παιδί και με το οποίο κάποτε δεν ήθελε να καταπιαστεί για να μην παρασύρεται από το συναίσθημα. Ήταν το καλοκαίρι του 2004 όταν του «επέβαλαν» να το κάνει, ύστερα από δέκα χρόνια δημοσιογραφικής (παράλληλης ή αποκλειστικής) σταδιοδρομίας σε Ελεύθερο Τύπο, Τρίποντο, Alpha, Αθήνα 9,84, Men, Μaxim, Μen's Health, ΑΕΚ Empire (κ.α.). Εργάζεται στην εφημερίδα «Το Βήμα» από το 1998 ενώ στην οικογένεια του SPORT24 έκλεισε... πενταετία καθώς έγινε μέλος της το Μάιο του 2005.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή