ΑΕΚ

Μαύρος: "Περιμένω την Γ.Σ. για να φτιάξω δικό μου Δ.Σ"

Μαύρος: "Περιμένω την Γ.Σ. για να φτιάξω δικό μου Δ.Σ"
INTIME SPORTS

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, ο Θωμάς Μαύρος έστειλε μήνυμα σε νυν διοίκηση και μετόχους για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ: "Εάν δεν μπορείτε να σώσετε την ΑΕΚ, σταματάτε εδώ. Ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος θα σώσουμε την ομάδα".

Η κατάσταση στην ΑΕΚ έφτασε στο απροχώρητο και ο Θωμάς Μαύρος μετά και την χθεσινή (29/7) συνάντηση που είχε με τους μετόχους της ΠΑΕ, βρέθηκε στα Σπάτα έτοιμος για να στείλει τελεσίγραφο σε νυν διοίκηση αλλά και τους κατόχους του 80% των μετοχών της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Ένωσης, μίλησε για τα σχέδια του, αποκάλυψε το 6μελες σχήμα της δικής του διοίκησης με τον ίδιο ως επίτιμο πρόεδρο και τον Γιάννη Βούρο ως πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ανέβασε τον τόνο της φωνής του και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, δείγμα της οργής που έκρυβε και της αποφασιστικότητας για να αναλάβει την ΑΕΚ και να την σώσει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Θωμά:

Για τον Δημητρέλο

"Θα τον αφήσουμε να ολοκληρώσει το έργο του. Απλά όταν κάνεις μια γενικά αλλαγή πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Δημητρέλο".

- Για την συνάντηση της Κυριακής με τους μετόχους:

"Ήρθαν και με βρήκαν στο μαγαζί μου και με ρώτησαν για το νέο ΔΣ. Εγώ θεωρώ απαράδεκτό να ξεκινήσω ένα ΔΣ με παλιά μέλη. Δεν είχα κανέναν λόγο λοιπόν να τους ρωτήσω αν θα πρέπει να βάλουν και αυτοί κάποιους μέσα.

- Γενικά για τους μετόχους

"Κανείς δεν τους πιστεύει. Ποιος έφτασε την ΑΕΚ εδώ να μας το πούνε. Αν δεν μας το πούνε να το βουλώσουν και να πάνε στο καλό. Έχουν τα καράβι με τρύπες μεσοπέλαγα. Όλο λόγια είναι όλα στην πράξη κανένας. Αυτοί θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να βάλουν μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κανατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλή προσφορά δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου. Αυτοί τι θέλουν, είναι μπερδεμένοι. Γιατί θέλουν να είναι στην καρέκλα. Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα από τον Μπολτ. Τέλος ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος θα σώσουμε την ΑΕΚ".

- Για το δικό του Δ.Σ.:

"Πρέπει να δεσμευθούν εγγράφως για να προχωρήσω στις αλλαγές. Δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι. Θα είμαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αποκλειστικά. Αυτό γνωρίζω, αυτό αγαπώ. Θα είμαι επίτιμος πρόεδρος. Έχουμε μια νέα ομάδα και χρειάζονται κάποιους δίπλα τους. Σκοπός μας σε κάποιο βάθος του χρόνου η λαϊκή βάση. Αυτός είναι ο σκόπός μας να είναι ο κόσμος ο μεγαλομέτοχος. Η ΑΕΚ στον λαό μας ώστε να υπάρχει αγάπη, ειλικρίνεια".

- Για την ανταπόκριση του κόσμου

"Δεν είναι η αναμενόμενη γιατί ο κόσμος περιμένει να κάνει τη δική του κίνηση. Μου λέγανε μπες μπροστά. Τώρα χτυπάω την πόρτα αν μου την ανοίξουν μπήκα".

- Για το εσωτερικό πόλεμο

"Έχω ενδείξεις για τρικλοποδιές αλλά δεν φοβάμαι κανένα. Όταν έχεις ειλικρίνεια δεν φοβάσαι. Με απόλυτη αγάπη προς την ομάδα μου ήρθα παρατώντας τα πάντα. Τι να μου κάνουν. Να ξέρουν ότι όταν μάθω και πάρω τα ινία όσοι μου έβαλαν τρικλοποδιές τελειώνουν όποιοι κι αν είναι. Μπορούμε να λύσουμε το οικονομικό, να φτιάξουμε το γήπεδο μας; Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που έφτασαν την ΑΕΚ εδώ".

- Για την κουβέντα των μετόχων που τον εξόργισε

"Μου είπαν ότι αν πάω εγώ το σκάφος στα βράχια θα το χρεωθείς. Εγώ μπαίνω για να το σώσω, εσύ τι κάνεις; Το έχεις παρατήσει και έχεις φύγει. Εγώ θα χρεωθώ;"

Το μήνυμα που έλαβε από τον ατζέντη του Μάντζιου

"Κύριε Θωμά, δεν θα έρθω στο ραντεβού σήμερα. Ο Βαγγέλης αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό, σίγουρα έγιναν λάθος χειρισμοί και από τις δυο πλευρές με τη δημοσιοποίηση της πρότασης. Προσπάθησα για το καλύτερο μέχρι σήμερα. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας με δεδομένο και τον πόλεμο που δέχεστε εκ των έσω. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε".

- Για τον Νικολαϊδη

"Με τον Ντέμη μιλήσαμε στην αρχή και από τότε δεν έχουμε μιλήσει. Αν έχει κάτι αυτός πρέπει να πάρει όπως θα το έκανα και εγώ".

- Για τα διαρκείας:

"Όταν μπήκα τα διαρκείας ήταν 2.000 και τώρα είναι 8.000. Ο κόσμος λοιπόν με βοήθησε και βοήθησα και εγώ. Πληρώσαμε έτσι τους υπαλλήλους. Αν ξεφύγω από την κατάσταση που απλά περιφέρομαι στα Σπάτα χωρίς θεσμικό ρόλο πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει. Μου το λένε και το πιστεύω. Μόνο ο κόσμος μπορεί, έχουμε έσοδα μηδέν. Αυτό μπορώ να κάνω, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας. Εγώ είμαι με τον κόσμο. Αν εγώ φύγω μένει ο κόσμος και αυτοί θα έχουν να κάνουν με τον κόσμο".

- Για την ανταπόκριση από Σκρέκη και Αθανασόπουλο στις επιστολές που έστειλε

"Μόνο από τον Σκρέκη και κάποιον κύριο Αθανασόπουλο βρήκα ανταπόκριση στις επιστολές που έστειλα. Ποτέ δεν έριξε λευκή πετσέρα, είμαι μαχητής και πολεμιστής. Αν μπορώ να κουνήσω και ένα δαχτυλάκι θα το κάνω για να νικήσω. Η κατάσταση όμως είναι τραγική. Το ένα έρχεται μετά το άλλο και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσει. Πολλά τα προβλήματα και μεγάλη η μουρμούρα. Ποτέ δεν μπόρεσα να το κατονήσω αυτό".

- Για το ρόστερ της ΑΕΚ και ένα πρώτο σχόλιο

"Η ΑΕΚ έχει ταλέντο αλλά χρειάζεται 2-3 παίκτες και έχει πολύ καλά στοιχεία. Έτσι όπως είναι ήδη πιο κινητική. Είδαμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Η ομάδα θα πάει καλά ο ΑΕΚτζής θα είναι περήφανος. Παίξαμε δύο παιχνίδια σε δύο μέρες και αυτό επηρεάζει. Παρ ολα αυτά το δεύτερο μέρος η Μπλάκμπερν δεν υπήρχε. Πως να μην αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδια; Χρειάζεται μόνο υπομονή 2-3 μήνες".

- Για τους συνεργάτες του:

"Η πρόταση μου ήταν συγκεκριμένη αλλά τελικά μπήκα και για τα διαρκείας και έτσι μπήκαν και τα άλλα τα παιδιά. Ήταν όλα πρόχειρα. Στην κρίση των συνεργατών μου είναι να θα παραμείνουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ