ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: "Ο Σον Κόνερι μού ζήτησε να μην φύγω από τη Ρέιντζερς"

Ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο
Ο Τζενάρο Γκατούζο ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Τζενάρο Γκατούζο, με αφορμή το θάνατο του Σον Κόνερι, αποκάλυψε μία ιστορία απ' όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς, την οποία υποστήριζε θερμά ο Σκοτσέζος ηθοποιός.

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Σον Κόνερι σε ηλικία 90 ετών. Ο Σκοτσέζος ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του ως James Bond, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός παγκοσμίως, ενώ έτρεφε μία ιδιαίτερη αγάπη για το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα για τη Ρέιντζερς.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα της Νάπολι με τη Σασουόλο, ο προπονητής των "παρτονοπέι", Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε μία ιστορία απ' την περίοδο που αγωνιζόταν στη Ρέιντζερς.

"Τον συνάντησα μία φορά. Πρόεδρος ήταν ο Ντέιβιντ Μάρεϊ κι εκείνος ήταν μέλος του Συμβουλιού και είναι αλήθεια πως ένα βράδυ, μου μίλησε και μου ζήτησε να μην φύγω από την ομάδα.

Θέλω να στείλω μία τεράστια αγκαλιά στην οικογένειά του. Έχω πραγματικά πολύ όμορφες αναμνήσεις από εκείνον. Ήταν χαρισματικός, σπουδαία προσωπικότητα και έγραψε μία ξεχωριστή ιστορία στο σινεμά", ήταν το σχόλιο του Γκατούζο.

Ο Γκατούζο αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Ρέιντζερς, το 1997-98, προτού επιστρέψει στην Ιταλία για χάρη της Σαλερνιτάνα και στη συνέχεια ακολουθήσει η σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Μίλαν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ