ΜΑΡΣΕΙΓ

Γκατούζο μετά το ντεμπούτο του στη Μαρσέιγ: "Δεχθήκαμε 10 γκολ σε τρία ματς, είναι ανησυχητικό"

Ο Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Βαλένθια σε ματς της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 29 Οκτωβρίου 2022
Ο Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Βαλένθια σε ματς της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 29 Οκτωβρίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μαρσέιγ με νίκη, όμως μετά την ήττα από τη Μονακό δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, όμως τόνισε πως τον ανησυχεί το πόσο εύκολα η ομάδα του δέχεται γκολ.

Ο εξαιρετικός Μαγκνές Ακλιούς με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε τη Μονακό στη νίκη 3-2 επί της Μαρσέιγ στο σπουδαίο παιχνίδι του "Λουί Ντε" και χάλασε το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο των Μασσαλών.

Παρά την ήττα ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου για το μαχητικό πνεύμα και την προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

"Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν.

Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μην χάσουν.

Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση κι άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν

Δεχθήκαμε 10 γκολ σε τρία ματς, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας", είπε ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa Lerague.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ