ΜΑΡΣΕΙΓ

Γκατούζο: "Η ΑΕΚ δε μοιάζει με ελληνική ομάδα, αλλά περισσότερο σε ευρωπαϊκή"

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε συνέντευξη Τύπου
Ο Τζενάρο Γκατούζο σε συνέντευξη Τύπου EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε δηλώσεις που έκανε αποθέωσε την ΑΕΚ τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα που οι παίκτες της δίνουν το 100% σε όποια θέση και να παίζουν.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00, COSMOTE SPORT 5HD, LIVE SPORT24) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να αποθεώσει την Ένωση για την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο τονίζοντας ότι οι παίκτες της αποδίδουν στο 100% ανεξάρτητα από τη θέση που θα αγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote: "Με εξέπληξε η ΑΕΚ ως ομάδα, με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες και όποιος παίκτης και να μπει μέσα υπηρετεί το πλάνο. Δίνουν το 100% τους σε όποια θέση και να παίζουν. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στον προπονητή της γιατί δεν μοιάζει με ελληνική ομάδα αλλά περισσότερο με ευρωπαϊκή.

Είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις , παίζει πολύ απαιτητικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξοδέψεις πολύ ενέργεια και να χύσεις πολύ ιδρώτα όταν παίζεις κόντρα σε αυτή.

Είναι μια πολύ καλοχτισμένη ομάδα, με πολύ καθαρές ιδέες για το τι θέλει να κάνει στο γήπεδο γι’ αυτό και αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι μια ομάδα που στην νοοτροπία μοιάζει στον προπονητή της , σαν αντίγραφο του. Είναι πολύ δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό γι’ αυτή.

Παίζει στην έδρα της τώρα και έχει πλεονέκτημα όπως και εμείς είχαμε στην Μασσαλία με τους δικούς μας οπαδούς.

Περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα εδώ και το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να παρουσιάσουμε μια τέλεια εκδοχή της Μαρσέιγ για να γυρίσουμε σπίτι μας με το τρίποντο".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ