ΟΦΗ

Γκατούζο: ''Δεν θέλω να μιλάω για διαιτητές''

Γκατούζο: ''Δεν θέλω να μιλάω για διαιτητές''
INTIME SPORTS

Με τη λήξη του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Τζενάρο Γκατούζο εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Ιωαννίδη. Στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι δεν θέλει να μιλάει για διαιτητές.

Πιο ψύχραιμα αντιμετώπισε τα πράγματα ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό, συγκριτικά με όσα είπε λίγο μετά το ματς στην τηλεόραση της NOVA. Ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε πως ''είναι δύσκολο το επάγγελμα των διαιτητών. Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές''.

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής: ''Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, υπήρχαν 3-4 καλές στιγμές. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα με τον Πετρόπουλο. Ήταν ένα καθαρά αμυντικό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να κοιτάνε τις άμυνες τους. Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές, καθώς είναι δύσκολο επάγγελμα και καλούνται να πάρουν αποφάσεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πίεση και πάθος και μια έκφραση, όπως αυτή του ποδοσφαιριστή μας (Μπανούση) δεν αξίζει την αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ