EUROPA LEAGUE

Γκασπερίνι: "Μετά το γκολ από τον Προβεντέλ, θα λέω στους γκολκίπερ μου να ανεβαίνουν σε κάθε κόρνερ"

Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.
Ο Γκασπερίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό INTIME

Το γκολ του Προβεντέλ στο 90+5' του αγώνα της Λάτσιο με την Ατλέτικο έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να παραδέχεται πως θα πει και στους τερματοφύλακες της Αταλάντα να κάνουν το ίδιο αν χρειαστεί.

Ο Ιβάν Προβεντέλ σκόραρε στο 90+5' για λογαριασμό της Λάτσιο κάνοντας το 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο και όχι απλά έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά έχει "υποχρεώσει" άπαντες να μην σταματούν να μιλούν για το κατόρθωμά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (20/09) ενόψει της πρεμιέρας της Αταλάντα στο Europa League απέναντι στην Ράκοβ των Παπανικολάου και Τσιφτσή, είπε με νόημα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, δίνει τρελές συγκινήσεις. Ο Προβεντέλ έβαλε ένα υπέροχο γκολ, μεγάλου κεφαλοσφαιριστή. Μου έδωσε την ιδέα να ανεβάζω πάντα τους τερματοφύλακές μου, Μούσο ή Καρνεζέκι σε κάθε κόρνερ που κερδίζουμε", τόνισε με εμφανή χιουμοριστική διάθεση ο προπονητής της Αταλάντα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ