ΑΡΗΣ

Γκαρσία: "Είμαι ταυτισμένος με τον Άρη"

Γκαρσία: "Είμαι ταυτισμένος με τον Άρη"
Γκαρσια Νατσο, αρης

"Είμαι ταυτισμένος με τον Άρη", υπογράμμισε ο Νάτσο Γκαρσία. Στην Θεσσαλονίκη η Σλάβεν. Πατέρας ο Κόκε

"Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά", τόνισε αρχικά ο Γκαρσία για να θυμηθεί σε σχετική ερώτηση: " Πράγματι και το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Άρη το είχα υπογράψει στις 12 Αυγούστου. Δεν περίμενα όμως και πάλι να έρθει η ίδια μέρα. Πρόκειται καθαρά για σύμπτωση".



Σε εκείνο το σημείο ο Γκαρσία δεν έκρυψε πως: "Είμαι ταυτισμένος με τον Άρη με τους προσωπικούς μου στόχους να συμπίπτουν με αυτούς της ομάδας. Έχουμε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες".



Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Άρη κατά την αλλαγή του στο τελευταίο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ επισήμανε ότι: "Ήταν μία μεγάλη στιγμή για μένα η αποθέωση από τον κόσμο", και πρόσθεσε: "Έχω δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και ήταν ένας από τους λόγους που πήρα την απόφαση να υπογράψω την ανανέωση.

Αυτό που έχω να τους υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι στην ομάδα να κάνουμε μία πορεία καλύτερη από την περσινή όπου στο τέλος ήμασταν άτυχοι τόσο στο Κύπελλο UEFA όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Το μυαλό μας την στιγμή αυτή ωστόσο είναι μόνο στο αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν για το Κύπελλο UEFA".





Για το αν ο Άρη είναι το φαβορί ο διεθνής Βολιβιανός είπε: " Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν επί της ουσίας φαβορί. Με την παρουσία του κόσμου μας παίζοντας στο γήπεδό μας που θα είναι γεμάτο είναι σίγουρο ότι το φαβορί θα είμαστε εμείς. Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε ένα σκορ ασφαλείας", ενώ για το πώς αισθάνθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σχολίασε:

"Αισθάνθηκα πολύ ωραία και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αφού ήταν πολύ σημαντικό για μένα το χειροκρότημα του κόσμου".



Σε ερώτηση για το αν όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε κάποια άλλα ομάδα που τον προσέγγισε ο Γκαρσία τόνισε: "Καμία ομάδα δεν με προσέγγισε επίσημα όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν σε συζητήσεις με τον Άρη. Υπήρξαν φήμες από την Αθήνα όσον αφορά πρόταση της ΑΕΚ, αλλά τίποτα δεν συνέβη στην πραγματικότητα.

Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος, που μία ομάδα θα έκανε μία κίνηση τέτοια, γιατί σέβομαι την κάθε ομάδα, ωστόσο δεν ισχύει τίποτα. Κανείς δεν προσπάθησε να διαβάλλει τις σχέσεις μου με τον Άρη. Ακόμη και να γινόταν κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού ήταν μία απόφαση προσωπική να μείνω στον Άρη".





Όσο τέλος για την σχέση του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και το αν στις προθέσεις του στην προσεχή πενταετία να επιδιώξει την γέννηση ενός ακόμα παιδιού τη φορά αυτή αγοριού έχοντας ήδη δύο κόρες ο Γκαρσία απάντησε: "Ο Άρης είναι η δεύτερη μου οικογένεια και με όλους στην ομάδα και την διοίκηση έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Όσο για το αν θα υπάρξει η ευλογία και για πέμπτο μέλος στην οικογένειά μου με αυτό τη φορά αυτή να είναι αγόρι θα το ονομάσω Άρη ως τιμή της καλής σχέσης μου με την ομάδα".



Πατέρας ο Κόκε


Παραμονή του αυριανού πρώτου παιχνιδιού με την κροατική Σλάβεν Μπελούπο (14/08, 21:00) για το Κύπελλο UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Σέρχιο Κόκε είχε την τιμητική του καθώς σήμερα το πρωί έγινε πατέρας.

Συγκεκριμένα η σύζυγός του Ισπανού επιθετικού του Άρη Τρούφια έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Μαρία - Αμύρα, που ζυγίζει 3.200 γραμμάρια. Από πλευράς της ΠΑΕ Άρης ο Κόκε δέχθηκε τις ευχές όλων από καρδιάς να του ζήσει η κορούλα και να τη δει να μεγαλώνει όπως ονειρεύεται.

Ευχές και από το SPORT 24 στον επιθετικό του Άρη να του ζήσει η κόρη και να την δει όπως ο ίδιος και η οικογένειά του επιθυμεί.

Στην Θεσσαλονίκη η Σλάβεν

Στην Θεσσαλονίκη έφθασε το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ η αποστολή της Σλάβεν Μπελούπο αυριανής αντιπάλου του Άρη (14/08, 21:00) στα πλαίσια του πρώτου παιχνιδιού για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA.

" Ο Άρης διαθέτει μία πολύ καλή και τεχνική ομάδα που είναι αρκετά επιθετική.

Αν δει κανείς την ιστορία των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα χρίσει τον Άρη ως φαβορί. Αυτό όμως θα το δούμε αύριο στο γήπεδο με το μόνο σίγουρο να είναι ότι όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι", δήλωσε ο τεχνικός της κροατικής ομάδας, Μίλε Πέτκοβιτς.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ