ΝΑΠΟΛΙ

Γκαρσία: "Δεν φανταζόμουν να αποχαιρετώ με αυτό τον τρόπο τους οπαδούς της Νάπολι"

Ο Ρούντι Γκαρσιά στε αγώνα της Νάπολι απέναντι στην Μπράγκα στο Champions League | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρούντι Γκαρσιά στε αγώνα της Νάπολι απέναντι στην Μπράγκα στο Champions League | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ρούντι Γκαρσία άντεξε μόλις πέντε μήνες στον πάγκο της Νάπολι πριν δώσει τη θέση του στον Βάλτερ Ματσάρι, με τον Γάλλο προπονητή να επιλέγει τους λογαριασμούς του στα social media για να πει αντίο στους φίλους των παρτενοπέι.

Η αποστολή του να αντικασταστήσει επάξια τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν εξ ορισμού δύσκολη από τη στιγμή που ο προκάτοχός του είχε κατακτήσει σκουντέτο με την Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια ξηρασίας, με τον Ρούντι Γκαρσία να είναι μάλιστα άτυχος αφού τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα δεν τον... βοήθησαν.

Στα πρώτα του 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το ποσοστό επιτυχίας του ήταν μόλις στο 50% (8 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες), με τον κόσμο της ομάδας να μην του δίνει απεριόριστη πίστωση χρόνου και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να μην του προσφέρει ομπρέλα προστασίας, δείχνοντάς του την Τρίτη (14/11) την πόρτα της εξόδου.

Την ίδια ημέρα ανακοινώθηκε ο Βάλτερ Ματσάρι ως ο αντικαταστάτης του μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον Γκαρσία από την πλευρά του να παραμένει σιωπηλός τα τελευταία 24ωρα, μετά από την σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα από την Έμπολι (0-1), και να επιλέγει τους λογαριασμούς του στα social media για να αποχαιρετήσει τους παρτενοπέι.

"Δεν φανταζόμουν να αποχαιρετήσω έτσι τους Ναπολιτάνους οπαδούς που στήριξαν την περιπέτειά μου από την πρώτη ημέρα.

Σε εκείνους, στους παίκτες και στα άτομα γύρω από την ομάδα θέλω να πω ένα ειλικρινές ευχαριστώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Champions League", ήταν το μήνυμα του Γκαρσιά, αποφεύγοντας να συμπεριλάβει στις ευχαριστίες του και τον -πρώην πλέον- εργοδότη του, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ