ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Ματσάρι κέρδισε στην κούρσα με τον Τούντορ και επέστρεψε στον πάγκο των παρτενοπέι

Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Τορίνο
Ο Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Τορίνο 2019 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η δεύτερη θητεία του Βάλτερ Ματσάρι στην Νάπολι είναι γεγονός, με τους παρτενοπέι να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Νάπολι βρήκε τον νέο της προπονητή. Μάλιστα, πρόκειται για επιστροφή στον πάγκο των πρωταθλητών, με την άφιξη του Βάλτερ Ματσάρι να προαναγγέλεται από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το απόγευμα της Τρίτης (14/11) και να ακολουθεί η ανακοίνωση της συμφωνίας λίγα λεπτά αργότερα από του επίσημους λογαριασμούς των παρτενοπέι στα social media.

Ο Ματσάρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η Νάπολι είχε μπει σε συζητήσεις και με τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος ωστόσο ζητούσε διετή συνεργασία (μέχρι το 2025), κάτι που δεν επιθυμούσε ο Ντε Λαουρέντις.

Υπενθυμίζεται πως ο 62χρονος προπονητής από το Λιβόρνο διαδέχεται τον Ρουντί Γκαρσιά στον πάγκο, με τον Γάλλο να παίρνει τη σκυτάλη το καλοκαίρι από τον άκρως επιτυχημένο Λουτσιάνο Σπαλέτι (κατέκτησε το σκουντέτο και μετακόμισε στην εθνική Ιταλίας) αλλά να έχει ρεκόρ 8 νίκες - 4 ισοπαλίες - 4 ήττες σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και να βλέπει πρόωρα την πόρτα της εξόδου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Ματσάρι στον πάγκο της Νάπολι, με την πρώτη του να είναι έχει διάρκεια τεσσάρων ετων, από τον Οκτώβριο του 2009 ως το καλοκαίρι του 2013 όπου και οδήγησε τους Ναπολιτάνους τη σεζόν 2012-13 στην 2η θέση που ήταν τότε το καλύτερο πλασάρισμά τους για 20 ολόκληρα χρόνια.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ