CHAMPIONS LEAGUE

Γκαλιάνι: "H Mπαρτσελόνα φοβάται την Μίλαν"

Γκαλιάνι: "H Mπαρτσελόνα φοβάται την Μίλαν"
Γκαλιάνι

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι νιώθει υπερήφανος για τη νίκη της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα.

Ευτυχισμένος και δικαιωμένος που η Μίλαν νίκησε την Μπαρτσελόνα αισθάνεται ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, με δηλώσεις του μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, εξήρε την προσπάθεια των "ροσονέρι", έδωσε τα εύσημα στον Αλέγκρι και ζήτησε απ' όλους να αφιερώσουν τη νίκη αυτή στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

" Η Μίλαν έπαιξε πολύ καλά και ο Αλέγκρι έστησε πολύ καλά την ομάδα. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Τους εμποδίσαμε να μπούνε στην περιοχή μας.

Τα είχαμε πάει καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πέρσι. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα και επιμένω σε αυτή μου την θέση.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει μεγάλο σεβασμό σε μας και όταν λένε ότι μας φοβούνται δεν ψεύδονται. Σε αυτά τα παιχνίδια η ιστορία ενός συλλόγου μετράει.

Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί έχει πολλές ανατροπές. Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε αυτό απόψε.

Πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι λόγω της 27ης επετείου του στην Μίλαν και όλοι οι φίλαθλοι μας ξέρουν ποιον πρέπει να ευχαριστήσουν.

Ο Μπερλουσκόνι έφερε τον σύλλογο εδώ που βρίσκεται. Οι φίλαθλοι μας δεν πρέπει να το ξεχνάνε. Ούτε όταν χάνουμε από την Σαμπντόρια στην έδρα μας ούτε όταν κερδίζουμε την Μπαρτσελόνα.

Νίκες σαν κι' αυτές χρειάζονται σπουδαίους φιλάθλους, γεμάτα γήπεδα, ιστορία και παράδοση. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι", ήταν τα λόγια του Αντριάνο Γκαλιάνι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ