ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Ραντεβού στη Μαδρίτη... "

Γκαλέτι: "Ραντεβού στη Μαδρίτη... "
γκαλετι

Διαβάστε στο SPORT 24 την υπόσχεση του Γκαλέτι στους οπαδούς μετά το "διπλό" στη Μαδρίτη

Ο νέος σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού, για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο λόγος, ντυμένος σπορ με ασπρόμαυρη μπλούζα, ένα μπλου-τζιν, κόκκινα παπούτσια και μια trendy σταυρωτή τσάντα είχε πάει την Τρίτη (Σς: χθες) στα γραφεία του Ολυμπιακού, μαζί με τη μεταφράστριά του, ώστε να ρωτήσει από που θα παραλάβει το καινούργιο του πολυτελές αυτοκίνητο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, γύρω του μαζεύτηκαν φίλοι του Ολυμπιακού με μια λεπτή, καλλίγραμμη μαυρομάλλα να κλέβει την παράσταση. Οι φίλαθλοι του έπιασαν κουβέντα και άρχισαν να τον ρωτούν για τη Μαδρίτη και το επερχόμενο παιχνίδι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα γίνει παρουσία 4000 φίλων του Ολυμπιακού. " Είναι πολύ ωραία. Θα τα πούμε εκεί... " τους είπε ο Γκαλέτι και σκόρπισε χαμόγελα καθώς μόλις του είχαν πει πως κι εκείνοι πρόκειται ν' ακολουθήσουν την ομάδα τους μέχρι την Ισπανία.

Εκείνη τη στιγμή, τη συζήτηση διέκοψε η υπάλληλος των γραφείων της πλατείας Αλεξάνδρας. " Από πού θέλετε να παραλάβεις το αυτοκίνητο; Από τη Γλυφάδα ή του Ρέντη;" ρώτησε τον Αργεντίνο καί αυτός, καλόβολος ων, απάντησε " Απ' όπου σας βολεύει εσάς".

Η κουβεντούλα, όμως, με τον συγκεντρωμένο κόσμο δεν είχε ολοκληρωθεί και μάλιστα προχώρησε σε lifestyle λεπτομέρειες.

" Λουτσιάνο, πες μας ένα καλό club στη Μαδρίτη για να βγούμε" ήταν η ατάκα που έκλεψε την παράσταση και έκανε τον Γκαλέτι να γελάσει δυνατά. Σήκωσε όμως το γάντι της πρόκλησης και αμέσως πρότεινε το γνωστό: "Buddha del Mar". Γνώστης της Μαδρίτης ο παίκτης του Ολυμπιακού καθώς έχει μεγάλη θητείa στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τη συμπολίτισσα της επερχόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Eμείς, όμως, το ψάξαμε περισσότερο το θέμα. Αυτή τη φορά απευθυνθήκαμε στο κοσμογυρισμένο MEN 24 ( www.men24.gr) και ρωτήσαμε την άποψή τους για το Buddha del Mar αλλά και τα τουριστικά αξιοθέατα της Μαδρίτης γενικότερα. Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και διαβάστε τι μας συμβούλεψαν και δείτε φωτογραφίες από το φημισμένο club της Μαδρίτης.

Πίσω, στη συνάντηση του Γκαλέτι με τους φιλάθλους όπου υα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν και ο Αργεντίνος του Ολυμπιακού, όντας σε μεγάλα κέφια, το πήγε ένα βήμα παραπάνω βγάζοντας είδηση: " Άμα κερδίσουμε... θα έρθω κι εγώ μαζί σας στο Buddha" υποσχέθηκε στους φίλους των ερυθρόλευκων που τον χαιρέτησαν και αποχώρησαν σε καλή διάθεση ενώ είχαν να λένε για την ευχάριστη προσωπικότητα του Αργεντίνου και την απλότητά του ως χαρακτήρα, κάτι άλλωστε που τον ακολουθεί και εντός των γηπεδικών ορίων. Γι' αυτό άλλωστε και έχει ήδη γίνει τραγούδι στα χείλη της εξέδρας. Και που να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη...

Σπίτι στη Γλυφάδα



O Λουτσιάνο Γκαλέτι φέρεται επίσης να ψάχνει σπίτι στην παραλιακή και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, επενδύοντας χρήματα σε μια ακόμα πόλη που τον φιλοξενεί στην ποδοσφαιρική του διαδρομή. Το ίδιο είχε κάνει όταν έπαιζε στη Σαραγόσα, ενώ έχει σπίτι φυσικά και στη Μαδρίτη, με την αγορά του real estate να φαίνεται πως είναι από τις επενδύσεις της προτίμησής του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ραούλ Μπράβο που βρίσκεται κοντά στην αγορά σπιτιού στη Βούλα έναντι ποσού κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ισπανό αμυντικό να έχει ήδη στην κατοχή του σπίτια σε Μαδρίτη και Βαλένθια.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Πανιώνιο

" Από αύριο Τετάρτη 17/10 ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ενόψει του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/10/2007.

Οι ώρες λειτουργίας των επανδρωμένων εκδοτηρίων είναι καθημερινά 10:00 - 14:00 και 16:00 - 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας και της καταχώρησης των στοιχείων στο σύστημα.

Το εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και θα αναγράφει ΕΠΩΝΥΜΟ, ΌΝΟΜΑ και ΑΔΤ

Επίσης, εισιτήρια διατίθενται και από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org, ενώ η παραλαβή τους πραγματοποιείται από τους σταθμούς αυτόματης παραλαβής (delivery boxes) που βρίσκονται περιμετρικά του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, και καθ’ όλο το 24ώρο, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας, με την οποία έγινε η χρέωση, στο μηχάνημα.

Τα επανδρωμένα εκδοτήρια βρίσκονται έξω από την θύρα 17 και 25 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Οι σταθμοί αυτόματης παραλαβής εισιτηρίων βρίσκονται περιμετρικά του Γηπέδου:

4 σταθμοί έξω από την θύρα 17

4 σταθμοί έξω από την θύρα 20

2 σταθμοί έξω από την θύρα 7

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 100 € (VIP)



















".


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ